ALCATRAZ

Hallå! Ligger just nu nerbäddad i min säng och kikar på alcatraz som går på 4:an atm. Fast det är snart slut. Svettas ihjäl om mina fötter gör jag oxå. Väldigt ovanligt vill jag påpeka. :o
Iaf, slutade vid 10 över 3. Började gå mot p3 för att hoppa på bussen, men då är det någon som tutar som en dåre bakom mig. Gissa vem det var? Jo mamma muuu. Både anton och jag hoppa in och så åkte vi hem. När jag kom hem så gick jag först på toa, sedan satte jag mig vid datorn. Kika runt osv, sen nån timme efter så skrev jag klart ett arbete om barnpornografi. Sedan gjorde jag nästan 3 restuppgifter av 4 i matte. Vet inte vad som hänt, men det går inte bra för mig i matten kan jag ju säga... Så har iaf gjort klart nästan 3 st blad, sista pappret försökte jag mig inte ens på, för jag vet att jag inte fattar något. Så får be min mattelärare om hjälp. :)
Har inte gjort mer än så, suttit vid datorn bara. Och pluggat lite. Nu ska jag kika runt en stund till, sedan sova. Godnatt alla som orkar stå ut med mitt babbel ;)

Kommentarer
Postat av: kim

lika fin varje gång ;*

2012-05-14 @ 22:32:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0