Chirrre

Hallå! 
 
Sitter just nu och äter chips, dricker cola, smsar med en inte så snabb person som tydligen spelar och så kollar jag på Ridiculousness :) Sjukt program det, går på mtv just nu! Som AFV för er som brukar kolla på det ^^
 
Iaf, så åkte jag och jobba. Dock så åkte jag senare än vad jag tänkt, för när jag klev ut genom dörren så börjar det spöregna -.- Så åkte 20 över ist för prick. När jag väl kom fram så satt kim och vänta på mig, gick in med hjälmen sen så gick vi till stora, som vi allt gör innan jobbet! Köpte pk och en jätte yoghurt. Skyr yoghurt närmare bestämt, finns på arne för 16 spänn! Dyrt men värt det enligt mig! ;) Agnes satt och åt den, så blev tvungen att prova själv (a) 
 
 
Börja iaf jobba, sedan har vi ju rast 7, så gick till arne igen, som vi alltid gör. Köpte cola och kinder maxi!
När jag sluta (fick sluta tidigare som vi gör ibland, om % är bra!) så drog jag och kolla kontot. Sedan till statoil och tanka. Sist blev det arne, köpte små choklad bitar för 1 kr st, marabout och japp. Och så blev det chips. Fan, pappa har rätt. Köper ju godis hela tiden :( Sedan drog jag hem iaf. 
 
Imon ska jag på besök hos mina kusiner, aporna i furuvik ;) Hahaha, nej men ska dit med familjen :) Mamma fråga mig idag, så varför inte tänkte jag! Skulle egentligen till valbo eller gävle med elin och linda, men har inte så mkt pengar kvar (a) Typ 400 :p Får lön om typ 6 dagar ;)
 
Aja, skriver väl när jag kommer hem från furuvik. Ska försöka knäppa kort oxå! Får väl ladda upp dom från andra datorn, för denna vill ju inte -.- Pusshej!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0