JAG KOMMER DÖ FET.


Väldigt missvisande bild, för det ser ut som att jackan är ljusblå, men den är turkos. :)
Hallå! Jepp så äre, iaf som jag äter :o Ligger just nu i min säng på mage och äter chips! Hejsan mamma (a)
Ingen förutom jag är hemma och det är så skönt!
Idag har jag gjort exakt ingenting! Bara såsat! Så himla skönt, eftersom jag jobbat nästan varje dag den senaste tiden. Är ledig imon oxå ;)
Min dag.. Vakna som vanligt och gick faktiskt upp ganska tidigt :o Brukar ligga och såsa ett tag innan jag orkar ta mig upp (a) Klädde på mig och platta mitt hår noga, vilket tar ca 10-30 min, beroende på hur noga jag plattar. Sminka mig och gick och käka frukost. Borsta tänderna och gick sedan till bussen. När vi kommit till hofors så hoppa vi av vid tigréns och gick till arne, men jag köpte inget, för jag tog inte med pengar ;) Ska spara!
Gick till skolan och skulle ha matte, men våran mattelärare kom aldrig dit så våran mentor ringde och tydligen så skulle vi komma till honom om vi behövde hjälp, vilket han inte skrivit i mailen. Gick iaf dit och nu har jag ÄNTLIGEN JOBBAT BORT ALLA JOBBIGA MATTERESTER! Sköööönt! Inte många som vet, men jag har jätte svårt med matte och gick på special matte i nian.
Sedan skrev jag klart 2 arbeten som jag hade i lindas och a-c's ämnen, folkhälsan i egypten och barnpornografi handla dom om!
Lunch sedan gick jag till bruket och fick min jacka av wictoria :)
Slutade vid 5-10 över 1 så tog bussen till torsåker sedan åkte jag minibuss hem. Sen dess har jag bara slöat!

Kommentarer
Postat av: din älskade kim

badass linnea!

2012-06-07 @ 22:09:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0