Man down

'Cause I didn't mean to hurt him
Could've been somebody's son
And I took his heart when
I pulled out that gun

Rum pa pa pum
Rum pa pa pum
Rum pa pa pum
Man down
Rum pa pa pum
Rum pa pa pum
Rum pa pa pum
Man down

mama, mama, mama
I just shot a man down


Sleepy

Hallå! Ligger just nu i min säng och är super trött så tänkte snart slå igen mina bröna(blå/grön)! Idag är det fredag och denna har varit chill, vi kollad klart på filmen vi kikat på, på svenska och så har jag försökt spela volleyboll, skratta en hel del iaf.. Denna senaste tiden har jag inte mått så bra, varit depp osv. Så ska bli himla skönt att vara med bästa vän imon, vi träffas tyvärr för sällan..

Hade engelska idag oxå, hann med att göra allt de gjort på tre lektioner på två timmar! Det är bra för att vara mig då jag oftast brukar klara mig nätt och jämt i det ämnet.. Aja ska ta och sova nu. Pusshej!


Pretty little liars

 
Hallå!
 
Har inte skrivit på ett tag nu, men som jag berättat förut så uppdaterar jag inte varje dag, utan när jag känner för det. Idag är det torsdag, så började 12.25. Skulle ha sovit hos en person i natt, men det blev inte så. Så åkte hem ist. Vaknade innan 9 imorse och fixa mig osv. Sedan åkte jag med mamma till torsåker för hon skulle lämna ida på dagis och jag skulle ta bussen. 
 
Gick sen i skolan och sen så gick jag, notna och lisa till bruket. Jag ville ha en cola och snäll (läs: blev tvingad till) som jag är så köpte jag en kexchoklad åt anton. Sen gick vi till bussen!
 
Har nyss kollat på två avsnitt av pretty little liars, hejdå livet! Kollade på ett avsnitt för någon dag sen med Silje och nu har jag börjat kolla från början. Sedan på svenskan har vi börjat kolla på nån vampyrfilm med abraham lincoln. HAHHAHAH, låter värsta töntig men den är bra! :D Fyfan, satt i klassrummet och det var en kille som kom i ett rum där en tjej sov. Sedan var det typ ett barn på ett loft som såg det. Så han kikar ner på dem och killen som kom in i rummet bara hoppa fram med sin stirrande blick och JAG HOPPAR TILL xDDD Jag typ "oj, förlåt" Kunna ha dött av skratt, men det gjorde jag inte. 
 
Aja, ska borsta tänderna osv nu, sedan kika på tv och sist sova. Har 3 olika ämnen imon bara, svenska, engelska och idrott. Behöver verkligen vara med på alla tre för har varit sjuk så mkt. Pusshej!

Hoooooooooola

Hallå!

Sitter just nu i min nybäddade säng och längtar tills imon! Ska vara med en speciell ;)) sedan så ska jag ÄNTLIGEN till skolan! Nu tänker ni säkert att jag är tokig, men är en utav de få som tycker om skolan! Förutom engelska för det kan ta sig någonstans! Har egentligen prov imon, men kan inte plugga. Har fått boken men inte blocket.. Det är ju det jag behöver för att veta vad jag ska göra :/ så får fråga om jag får göra det nån annan dag denna ist!

Idag blev jag hemma. Precis som jag haft sen i lördagas så hade jag ont på högersida under revbenen. Därför jag inte ville gå till skolan för ville bara ligga ner för annars vart det så jobbigt och gjorde ont.. Men nu har det gått över (peppar peppar ta i träd) efter en Ipren! Att jag inte tänkte på det tidigare.. XD
Ska försätta med den speciella personen och sedan sova ;) pusshej!


Sjukhuset

Anledningen till att jag åkte till sjukhuset är för att jag trodde att jag hade urinvägsinfektion. Har verkligen plågats sen i typ söndags.. De som haft det vet att det gör sjukt ont osv. Åkte dit och fick göra kissprov och det visa sig att jag hade det. Sedan hade jag även klagat på att jag hade ont i ryggen så jag fick ställa mig upp sedan fick gubben dunka mig i ryggen och på vänster sida så gjorde det jätte ont. Så nu ska jag käka Penicillin i fyra dagar, så hoppas det försvinner!

Var även i Valbo och hade tänkt leta på skor, men det blev jackan jag kolla på länge! Fick det för 400:- bara :D Kan inte ladda upp bild just nu. Så får komma upp nån annan dag!

Nu ska jag gå och lägga mig. Pusshej!


Only one

 

Sunday utan sun

Hallå!

Ligger just nu i min säng och ska snart klä på mig. Ska till sjukhuset vid halv 2. Kan berätta varför när jag kommer hem. Pusshej så länge!


Haha


Sa du inget liv?

1. Vad heter du? Linnea
2. Hur gammal är du? 17 år
3. Vart bor du? Bodås
4. Hårfärg? Brunett plus lite andra färger
5. Ögonfärg? Grön-blå
6. Hur lång är du? 169 cm kke
7. Kär? Nja, men gillar en!
8. Singel eller upptagen? Kan inte på stå att jag är singel men har inget förhållande heller!
9. Hur många har du kysst? Vet inte
10. När och vem kysste du senast? Bästa och i typ lördags kke?
11. Har du hånglat med någon av samma kön? Nej
12. När hade du senast sex och med vem? Förra helgen
13. Hur långt är ditt längsta förhållande? 2 månader...
14. Dumpat någon? Ja
15. Blivit dumpad? Ja
16. Vad för killar/tjejer föredrar du mest? De man kan lita på och som bryr sig om en. Inte tar en för givet
17. Vad har du för mobil? En svart iPhone 4s
18. Om du vann en miljon, vad skulle du göra? Köpa kläder osv, skänka bort och spara.
19. Favoritland? Vet ej
20. Favoritfärg? Marinblå och rosa
21. Film? Vet inte
22. Bok? Kke twilight böckerna. Dock inte tagit mig igenom dom än.. Haha.
23. Killar eller tjejer? Boooys!!
24. Vad gillar du mest med dig själv? Utseende: längden på mitt hår eller ögonen
25. Vad gillar du minst med dig själv? Att mina lår, min mage och min röv inte är fast
26. Nämn en person du aldrig skulle klara dig utan - Mamma xD
27. En person du älskar - Kke bästa..
28. En person du hatar - hatar ingen, bara ogillar
29. Ut och festa eller myskväll? Beror på
30. Saknar du någon just nu? Ja som fan..
31. Vad är det bästa som hänt dig? Första gången jag pussa/kysste bästa. Snacka om fjärilar i magen! Allt kändes så himla rätt!
32. Beroende av något? Min telefon eller läsk..
33. Ditt livs största misstag? Vet inte
34. Om du fick välja en enda person att umgås med resten av ditt liv, vem skulle det vara? Mamma eller bästa. Jag är väldigt kär i min mamma, okej?! xD
35. Har du några tatueringar? Nej
36. Piercingar? Öronen & näsan
37. Vem är mest lik dig? Mina systrar, alla har humör som jag vet inte vad!
38. Har du någon förebild? Nej, tror inte det
39. Vad ska du göra idag? Sova snart
40. Vad är det värsta du vet? När någon går bakom ryggen på en, äckliga kryp, saknad
41. Vad är det bästa du vet? Att mysa med bästa.
42. Vad åt du senast? Tuggummi
43. Vad vill du ha just nu? Cola som jag tror jag ska hämta ;)))
44. Vad köpte du senast? Tuggummi och cola xD
45. Vem är din favorit kändis? Vet ej
46. Vilken är din favoritställning? ;))
47. Tränar du? Ja, gymmar ibland men allt för sällan..
48. När går du och lägger dig? Oftast innan 11 på skoldagar och på helger före 1 oftast. Fan vad gammal jag låter xD
49. Vad är klockan nu? 23.26
50. Är du nöjd med ditt liv? Kunna ha varit bättre


Sanningar iigenn

1. Kan låta som en fågel, typ som en kråka eller nåt.
 
2. Har en pokémon på min nyckeknippa. en liten fågel ^^
 
3. Tar såna där helskärms kort på mobilen väldigt ofta.. vet inte varför heller xD men det är om det är några bra låt osv. 
 
4. Sover i bussen på väg till skolan nästan varje dag.. haha.
 
5. Äter ipren eller alvedon varje dag, vilket kanske inte är så bra..
 
6. Jag är halv dalmas och halv vallon. Märks att min morfar bor i dalarna ibland kan jag säga.. Alla tror att jag kommer från värmland men det är dalmasen kommer fram, hahaha!
 
7. I don't like my ögobryn. vill ha tjocka och jämna...

Några skapligt bra låtar

 

FRRRRRIIIIDAG



 
Hitta ingen stor bild -.-
 
Hallå! 
 
Bäst på svengelska jag vet! ;) Fridag xD 
Iaf, idag blev jag hemma. Har av någon anledning drabbats av något som liknar mensvärk men är inte på samma ställe det gör ont och det är en mycket värre smärta! Får så himla mkt damp, missar så himla mkt.. Är ju sjuk hela tiden! Varit hemma jätte mkt nu...
 
Är rätt hungrig om ni undrar.. Allt jag ätit druckit idag är en mandarin och ett glas med vitamin. Smaken av hallon och tranbär. Sånt ska man dricka om man har urinvägsinfektion. Men börjar tro att det är nåt annat nu..
 
Nog om det nu! Igår var jag ju i Gävle med martin. Hitta inget, eller jo ett par skor som jag ville ha men de fanns såklart inte i den färg jag ville ha! :thumbdown: Det fanns bara i röda mocka och svarta blanka och jag vill ha de andra -.- 
 
Martin köpte inte heller nåt. Tror inte han hitta nåt x) Vi åkte först till centrum, sen åkte vi till Hemlinby (där barnens hus och det ligger) och avsluta med valbo! Sen åkte vi till hofors, han visa sin lägenhet osv. Den var värsta fin! :o 
 
Sen skjutsa han hem mig så var hemma ca 8 tror jag. Åt lite då och sen läste jag lite. Vi har fått en bok av våran svenska lärare som vi ska läsa under några veckor. Den heter Låt den rätte komma. Hemskt spännande! Den handlar även om vampyrer. Det utspelar sig i sverige i en förort som kallas Blackeberg och det kan var svårt att förstå boken för det är precis som när men kollar på en serie eller film, det hoppar från person till person och sen tbx osv. 
 
Aja, kommer upp nått till inlägg sen. Pusshej så länge!

Chilling

Hallå! Latar mig just nu i sängen, för vad ska man annars göra vid denna tid? ;) kollade på sista avsnittet av ung och bortskämd nyss och Jennie vann! :D

Idag efter att vi ätit kvällsmat så for jag och pappa till gymmet och gymma. Var inte så taggad för hade taggat tills igår men lite gymma jag iaf! Sen åkte vi till "unkan" och jag köpte lite godis till mig och Anton! Har inte druckit cola idag, även fast detta är min dricka cola dag :o
Får göra det imon när jag åker till Gävle med Martin! Måste kika efter skor och Elin åkte dit med Ina och Hanna idag så hon ville inte åka imon för hon skulle till Valbo på fredag. Så jag frågade Martin och det passa jätte bra för han behövde oxå åka dit! ;) Så ska vänta tills han slutat sen tar vi hans bil dit!

Får se om det finns skor i Gävle, annars måste jag fråga päronen om vi kan åka till kupolen eller nåt :o måste ha ett par skor!

Aja, ska springa och borsta tänderna nu. Har sovmorgon till 12.25 imon men ska ta 11 bussen. Vill hinna äta innan jag börjar! Pusshej så kanske vi ses imon!


Onsdag

Hallå!
 
Sitter just nu i skolan och skriver av Siljes anteckningar på Naturkunskapen för jag missat någon lektion. Sitter även och lyssnar på Nrj morgon med Knappen och hakim. Tycker om att lyssna på radio, men inte typ P3 eller nåt sånt tråkigt utan Nrj, rock klassiker och typ Rix fm.
 
Idag är det onsdag, vilket betyder att jag får dricka cola! ;) Har bestämt mig för att bara dricka läsk på onsdagen och helgerna! Annars skulle jag dricka det jämt... Kan även berätta att jag helt glömt att måla i mina ögonbryn idag xD Fast brukar dock inte måla i så mkt men ändå :)
 
Jag börjar egentligen 9.35 men eftersom jag har kommit lite efter pga att jag varit sjuk så åkte jag hit för att plugga lite! Aja ska fortsätta nu. Pusshej!

En liten bildbomb och det är absolut inte lindas kamera eller hennes eyeliner! Puss linda <33333333333333333333333333333333333333333333333


Gangnam style

Haha, igår i skolan så satt Lisa och kika runt på AppStore och hon hitta ett gangnam style spel så när jag kom hem från skolan så var jag tvungen att ladda ner det xD det man ska göra är att hitta den gubbe som gungar i otakt.


Monday, i dont like you. You suck

Hallå! Wow typ första gången jag är i skolan på en måndag xD har ju varit borta 2 måndagar i rad pga förkylning men nuså! Igår var jag iaf med Elin och Linda. Vi fixa oss och sedan begav vi oss ut i regnet för att knäppa kort. Fast vi gick till skolan så vi var under tak :) kan inte lägga ut nån bild från det just nu då jag sitter i skolan, men kanske gör det sen!

Btw, hatar måndagar. De är så lååååååånga och tråkigas :( jag vill hellre mysa med bästa just nu... Aja. Hoppas att jag får träffa han i veckan iaf. Annars får jag nog det i helgen! ^^ jag måste ju börja gymma nu igen. Har varit sjuk i 100 år -.- nu måste jag gå till lektionen. Pusshej så länge!


Två flugor i en smäll

Dag 9: två gubbar som beskriver ditt liv just nu. :D & tumme upp!

Dag 10: ett avslöjande: jag sov hos bästa i natt och kommer inte kunna sova i natt för nu vill jag tillbringa varje natt bredvid honom och mysa :( sug....


Engelska

Hallå! Sitter just nu och väntar på att det ska bli min tur att redovisa. Ska redovisa på engelska om Hiroshima. Den stora bomben i Japan ni vet? ^^ haha, lite random men det stod Hiroshima på våran skyltgrej i 9an på skolfotot xD

Var jätte nervös men hamna i en skapligt bra grupp så det var skönt! Slutar vid typ 14-15 idag. Om jag slutar så jag hinner med 2 bussen så blir jag glad!

Aja, börjar nu. Puss!

Bild från igår kväll från insta!


Bästa

Sååå himla glad! För jag vet att jag kommer ha en bra dag imon. För jag kommer somna bredvid bästa <3

Nu måste jag läsa på lite mer inför engelska redovisningen imon.. Puss!


Dag 8: tre saker som du ogillar

1. Kokos
2. Spindlar
3. Lögnare


Jävla puckon

Såg detta på fb och tänkte ta upp det. Alla har typ skrivit "Fyfan vad döda hunden!!! Det är så synd om pojken" före det första. Vad säger att det är fel på hunden? Jag tror att det är pojken som triggat upp hunden och fått honom att tro att det är lek, för varför skulle hunden göra sådär mot just DEN pojken?! Inte direkt så att han var den utvalde. Hunden verkar dessutom vara liten, han är alltså inte vuxen ännu.

Sen till idioterna som filmar?! Jävla rövhål!


Bland det bästa fan!

Killar, läs och lär!


Dag 7: fyra saker som jag gillar.

1. Maaaat <333333(b and j's, nutella osv räknas in!)
2. En viss person ;))))))
3. Att sova. Men känner oftast att jag inte vill sova bort dagarna vilket jag inte heller brukar göra. Mina päron väcker nämligen mig :(
4. Skolan oftast. Man har nåt att göra och träffar människor osv!


Dag 6: fem personer som betyder mkt för dig (ej i ordning)

1. Mina 3 närmaste vänner. Elin, Sara och Linda. De är som mina systrar men är dock aldrig nu :( har paxat er i helgen girls!
2. Min mamma. Min mamma är inte bara som min mamma, utan även som en bästa vän. Vi kan prata om allt!
3. Resten av min familj.
4. Min farmor. Hon förstår mig osv. Har alltid varit hennes gullhjärta ^^
5. Min underbara. Känner dock inte så jättebra ännu men du betyder. Du vet vem du är.


The typical jag


Dag 4: sju saker som du ofta tänker på

1. Att jag var dum som sluta på vendator.. Skulle inte vara dumt med cash :(
2. Att jag nästan ångrar att jag färga håret.. Ser dock äldre ut men gillade att se "söt" ut :(
3. Att folk tycker synd om de som är typ feta. Jo visst de kan ha det i generna men de äter fortfarande fel. Det är ju inte så att man vaknar en dag och så BOOOMB så är man tjock? Äter du fel så blir du stor. "Du är vad du äter".
4. Att en del är verkligen riktigt vidriga. Som mord, våldtäkter osv. Man borde gå göra nåt slags test för att få föddas. Som fostervattens prov eller när man kollar om barn har down. Det är ju oftast så att det är nåt i hjärnan som inte står rätt till.
5. Att en del gör om sina bilder. Visst bilderna ser ju bättre ut men man ser ju inte ut så irl? Tänk om man ska träffa en kille och han har fått en bild av en och så stämmer inte det?
6. Att väldigt många är så kallade uppmärksamhets kåta. En delar tex sina profil bilder på fb bara för att få likes. Eller att alla ska vara så jävla diskussions kåta. Skriver man nåt så ska en hel tsunami våg med folk komma och lägga sig i.
7. Att man inte ska ta de som står en nära förgivet. Man vet aldrig hur länge de finns kvar.


Mooooooonday

Hallå! Som jag skrev igår så blev jag hemma idag så ligger just nu och kollar på the Ellen show och Ellen rakar in sina initialer på en tjejs huvud xD

Ska snart gå och göra mat för jag börjar bli lite hungrig känner jag.. Men innan så vill jag tipsa om en blogg ;) Hon som har bloggen heter Mathilda och går i första ring på bf. Bloggen hittar ni här: http://thilda.spotlife.se/ så in och läs nu! :D

En till sak. Jag ber till Gud att jag inte blir lika sjuk som jag blev förut. Hade konstant ont i halsen i 3 dagar och feber.. Kan ju säga att man inte var så tuff då.. Nä nu ska jag äta. Pusshej!


SUNDAY

 
Klagar inte på min bakgrunds bild på mobilen. Så himla snygg med lockar och allt! Det är harry från 1D!
Hallå!
 
I natt så sov jag hos elin. Drog dit igår kväll. Båda hade tråkigt så vi bestämde oss för att ha tråkigt tsm! ;) 
Vi åt iaf äppelpaj och kladdkaka. Hur tror ni att jag mådde efter då jag redan var proppmätt? Hade ju lite ont i magen sen.. Vi kollade iaf på Liar liar och jag trodde jag skulle dö av skratt!! HAHAAHA.
 
Vakna och klev upp och åt frukost sen kika vi på tv. Sen bad jag pappa hämta mig för jag lära hem och fixa mig för jag skulle till hofors. Åkte dit och vänta på bästa, men han kunna tydligen inte träffas så var med linus, cissi och ragge ist! De åt på gk när jag kom till dem sen handla de nutella på arne och cola och sen gick vi till ragge. Där spela dom xbox och dataspel. Lära gå till ica vid kvart över 5 för mamma och dom var där. Skulle liksom hem typ aa mm. Varför skriver en del aa? Förlåt men det är så himla töntigt!
 
Jag har inte så bråttom med att lägga mig, då jag inte ska till skolan imon. Min förkylning har tagit om... Hade nästan blivit frisk! -.- Känner att jag inte kommer orka, det känner jag redan nu. Har svårt att andas, känner mig seriöst som en flåsande flodhäst som natta beskrev det, huvudet är tungt och allt snor sitter som betongvägg i näsan på mig!
 
Nu ska jag fortsätta skriva med bästa sen ska jag sova. Pusshej! 

Dag 3: åtta sätt att vinna ditt hjärta.

1. Va dig själv, det är ju den jag vill lära känna inte någon annan.

2. Ta mig inte förgivet. Du kan inte dissa mig och sedan förvänta dig att kunna krypa tillbaka och sen är allt bra. Man får inte 1000 chanser, utan vill man bevisa nåt så ska man göra det. Trött på sånt skit nu! 

3. En kille ska vilja ha både myskvällar och hitta på saker. 

4. Är killen en gamer (spelar wow, lol osv) så ska han  inte spela när jag är med honom. Det kan han ju göra när jag inte är med. Inte roligt att sitta och kolla när killen spelar, om det inte är intressant förstås.

5. Killen ska förstå att en gång i månaden kan jag vara väldigt sur (vilket jag tyvärr brukar vara)..

6. Ljug inte. Ska du någonstans med några som jag inte gillar eller så, så är det fortfarande bäst att säga det. Annars kommer jag inte tro på dig.

7. Han ska kunna slänga av spontana sms där han skriver gulliga saker. ÄLSKAR sånt! Finns nästan inte så mkt bättre än att den man gillar/älskar's namn kommer upp på displayen!

8. Han ska inte vilja ha sex hela tiden. Men ibland skadar inte ;) 

 

 


Let's go crazy, crazy, crazy till we see the sun I know we only met but let's pretend it's love And never, never, never stop for anyone Tonight let's get some And live while we're young.

Hallå! Ligger i min säng och lyssnar på 1D. Såg en av deras konserter på tvn i morse och jag bara ÄLSKAR dom!! De är verkligen så bra!

Igår somna jag iaf innan 10, haha. Men va så himla trött och hade ändå inget att göra för jag orka inte gå ut å träffa Elin och Linda så sov! Vakna till vid halv 5 och trodde att jag inte skulle kunna somna igen med det gjorde jag! Sov nästan 12h i natt och skönt vare! Vet inte vad jag ska göra men ska nog knäppa kort med Elin och våldgästa dem för lite fika ;) Sen får jag se om jag beger mig mot Hofors för att träffa bästa men han skulle komma hem så sent så får se.. Skulle träffa han igår men blev inte så.. Aja ska snart äta för jag är hungrig som en varg! Hör av mig ikväll, puss så länge!

(Himla synd att jag inte passar lika bra i min keps längre...)


Dag 2: Nio saker om dig själv

1. Jag heter linnéa med en ´ovanför mitt e.
2. Jag är 17 år men fyller 18 den 19 januari.
3. Jag har ont i huvudet varje dag.
4. Jag anses nog vara rätt barnslig, men det är inget jag stör mig på! Ta mig som jag är eller se mig när jag går!
5. Om jag inte skulle bli förskolelärare så skulle jag vilja hålla på med typ hår som en friösr. Skulle vara kult.
6. Jag kommer inte ta körkort när jag fyller 18 då jag varken övningskört, har pengar eller en bil att köra runt. Alla är inte pek you know!
7. Jag vill ha en ny dator, då jag har en pluttis.
8. Jag är som 2 personer. En blyg och en galen. Det helt beroende på vilka jag är med.
9. Jag saknar vendator.. Framför allt lönen.. 1050 spänn är som en fis i rymden xD :(

Skaffa ett liv!

Ville ta upp en sak... De flesta som bor i Hofors/ i hofors kommun vet vem Wictoria H är och även att många är "haters" och hackar på henne. Som hon själv skrivit att om de nu är så JÄVLA jobbigt att hon länkar sin blogg hela tiden, ta bort henne som vän på fb? Tycker ni att det är jobbigt så är väl det smartast? Tror inte att hon bryr sig så mkt om att ni tycker att det är jobbigt för er, för vill man att ens blogg ska bli stor osv så måste man kämpa för det! Läser själv hennes blogg dagligen och tycker att den är super bra! Ni har väl ändå (förhoppningsvis) egna fungerande hjärnor som funkar. 
 
Så lägg ner allt, ni kan ju även bara bläddra förbi eller kika in på den och kolla den. Tror inte att ni kommer bli besviken! Ingen tvingar er att läsa VARENDA JÄVLA status på fb?! 

Hola

Hallå!

Sitter just nu i hh och väntar att Linus ska sluta. Ska vara med han, Ragge och Eric :D de skulle lana så jag ska vara med till mamma och dom kommer till Hofors senare! Har ont i huvudet oxå.. Inte så kult :(

Aja vi ses. Pusshej!


Dag 1: Tio saker du skulle vilja säga till tio olika personer just nu

1. Mamma: Världens bästa mamma! Älskar dig <3
2. Pappa: Älskar dig även fast du kan vara sjukt jobbig ibland.
3. Mina syskon: Älskar er även fast ni kan vara extremt dryga!
4. Elin, Linda och Sara: Älskar er! Ni är som syskon alltihopa och ni är verkligen de bästa! Så himla glad för att jag har er även fast ni kan vara dryga, jobbiga osv. Ni är bäst <3
5. Mr hemlig: Har verkligen fallit för dig, du är så himla underbar! Även fast du inte har så mkt tid osv.. Men när du flyttar så ska jag sova hos dig ofta för då kan vi träffas oftare! <3
6. Min farmor: Jag vet att jag inte träffar dig så ofta, även fast jag kan gå till dig precis när jag vill och jag vet inte varför.. Du kommer alltid var världens bästa farmor och du har alltid stått på min sida. De var du som prata med mamma och pappa för att de skulle inse att jag blivit stor nu och måste få göra vuxna grejer. Älskar dig <3
 
Kommer inte på fler nu :o

Snodde den av elin som snodde den av lina!

Dag 1: Tio saker du skulle vilja säga till tio olika personer just nu
Dag 2: Nio saker om dig själv
Dag 3: Åtta sätt att vinna ditt hjärta
Dag 4: Sju saker som du ofta tänker på
Dag 5: Sex saker som du ångrar
Dag 6: Fem personer som betyder mycket för dig (inte i ordning)
Dag 7: Fyra saker som du gillar
Dag 8: Tre saker som du ogillar
Dag 9: Två smileys som beskriver ditt liv just nu
Dag 10: Ett avslöjande

Inget naket här inte! Fick er ;)

Vill påpeka att jag är osminkad!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3459925/images/2012/pic_506ca59cddf2b326d3000b86.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3459925/images/2012/pic_506ca59cddf2b326d3000b86.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3459925/images/2012/pic_506ca5bdddf2b326a4000bb8.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3459925/images/2012/pic_506ca5c19606ee69e3a82754.jpg" class="image">


Är han allvarlig?!

 
HAHAHAHHAHAHA!!!! Såg stillbilden av denna för någon dag sen, men orkade inte kolla på den då men nu hade wictoria lagt upp den på sin blogg, så kika på den och höll på dö! Allvarligt xD
 
Kika på't!

¯\_(ツ)_/¯

Hallå!

Jag ljög igår, vart inte klar. Ingen ville hjälpa mig att sätta upp speglarna så vart så sur att jag bädda ner mig i sängen med novis och åt godis och kolla på tv ist! Ska försöka bli klar idag, för jag tänker inte gymma idag heller. Är inte 100% frisk än så gör det på fredag ist! Har inte gymmat på en vecka nu..

Aja. Hade tråkigt för ingen rolig hade bloggat och så är jag hungrig. Jätte äcklig mat idag, stuvade makaroner med köttbullar. Köttbullarna var väl det som var gott typ.. Hoppas det blir god mat hemma, annars blir jag arrrrrg!

Pusshej!


xD


Skolfoto-outfit!

Hallå!

Har inte skrivit sen i fredags, som ni troligen märkt men har inte orkat!

I lördags så var jag iaf i Valbo. Köpte lite behövliga saker och sen när jag kom så började jag rensa osv på mitt rum med elin. Är nästan klar, måste bara slänga ut byrån och sätt upp en sak jag köpte. Bilder kommer när jag fixat klart vilket nog blir idag!

Igår så var jag även i Hofors med Bullen och jag fick träffa bästa <3


RSS 2.0