VALBORG

Hallå! Idag är det valborg som även kallas sista april. Jag har känt mig stressad ända fram till för en stund sen. Vi ska ju äta innan vi hittar på något och vi hade inte ens bestämt mat och jag skulle handla. Fick lite smått panik då..
Vi ska iaf äta fläskytterfilé med potatisgratäng och bea plus en sås som det är creme fraiche och sweet chili! :thumbup: Och så sallad såklart ;)
Vi har hållt på och velat hur länge som helst, sara vägrar följa med till hofors och då vill inte elin följa med för hon tycker synd om sara. Sara hatar hofors konstigt nog, men egentligen det är ju vem man är med som spelar roll? Vi skulle iaf prata om det medans vi äter :)
Hur som helst så ska vi nog hitta på något med alex och pontus senare ikväll :)
Vi kommer kommer troligen åka moppe, det kan jag säga redan nu.
Aja, ska väll börja packa maten nu innan linda och sara kommer. Pusshej!

jag vill att ditt hem blir där jag hänger min hatt.

Hallå!
Jag får seriöst lite cp, det känns som att jag har mensvärk men jag har inte ens det? :s

Hur som helst, just nu sitter jag och lyssnar på musik. Norlie & KKV ni vet ;) Dom äger fan :o
Idag vet jag inte vad jag kommer hitta på, kke tar en promenix i det fina vädret? :thumbup: Låter som en toppen idé faktiskt! :D
Ikväll tror jag att vi skulle vara hos linda i henned grillkåta, annars hittar vi på något annat. Men är helt säker på att vi hittar på något ^^  Man måste ju passa på när det är fint väder och lov ;)
Aja, ska ladda ner lite mer musik sedan beger jag mig ut, pusshej!

Moppeåk @ Skygen

Hallå!
Kom nyss hem, har varit och åkt moppe med massa folk! Vi var säkert 11 st ;)
1 cykla, 1 åkte cross/fiddy resten dela på 5 moppar ^^
Jag lära dra hem tidigare för jag hade inte så mkt soppa och de skulle hem till alex... Plus att jag lära vara hemma 12 -.- Just för att mina syskon och dom sover.
Just nu sitter jag iaf och lyssnar på musik och smsar med sara, för hon ville att jag skulle vara social med henne ;)
Och så äter jag godis :D
Har egentligen inget att skriva, så pusshej! Ses imon ist.

SNYGGING ;)

Skapligt snygg, väldigt hårig bara ;)
Hallå!
Just nu sitter sara och jag i min säng och väntar på bullen som är seg. Vi ska hitta på något, men vi vet dock inte vad :s Tror vi skulle träffa ragge och nån gabbe. Aja, sover hemma inatt så uppdaterar om jag orkar!

LITE RANDOM

Slänger in en kommentar så lägger jag upp ett inlägg på hur man gör!

P-M-S-B-A-R-N

Hej, jag är sur. Jag sa senast igår att JAG ville ha en iphone. Gissa vem som köpt en? JO MAMMA. Är verkligen skit sur för jag får aldrig nån "lite bättre" mobil, men mamma och pappa får köpa hur bra mobiler dom vill. Så ja, jag tänker vara sur hela dagen. Dessutom så vill hon retas med mig bara för att hon vet att jag är förbannad. Hon bara "kom och kolla på min nya mobil" och jag bara fuck you aldrig i livet, hoppas den går sönder. Hon har liksom inte ens skydd till den?
Aja, som ni såg i förra inlägget så har jag lärt mig hur man lägger in spotify-låtar i bloggen, rätt awesome ;) Väldigt svårt att hitta hittar låtar med bra kvalité på youtube och det är oftast bra kvalité på spotify :)
Pusshej!

DÄR JAG HÄNGER MIN HATT


Hallå! Just nu är jag supertrött och kolla...

Hallå! Just nu är jag supertrött och kollar på satc 2. Sex and the city alltså ;) Ändrade planer btw. Efter att jag kommit hem från gävle så åt jag sedan begav jag mig till linda. Vi väntade på elin och linda borsta sin häst. Sedan begav vi oss till lövsjön! Vi fick igång elden efter ett bra tag xD Vi var där nån timme sedan åkte vi till linda. Elin hämta sin väska och vi skjutsa hem henne för vi tyckte att hon inte skulle behöva cykla hem själv. Jag och sara tog vägen genom skogen när jag var tvungen att tvärnita för rådjur xD Blev världens bromsspår x) Sedan åkte vi hem till linda och fick reda på att vi skulle behöva kliva upp 7 imon så sara och jag åkte hem till sara ist. Ville inte gå upp så tidigt liksom :o Aja, ska snart sova, godnatt!


It's friday bitch!

Denna bebis sitter just nu i storrummet och är inte så nöjd, så ska ta och hämta henne ;)
Hallå!
Eftersom jag redan är klar så tänkte jag kika in här. Mamma kom in springade på mitt rum när klockan var 10 i 7 och fråga om jag inte skulle till skolan. Jag trodde att hon skulle skjutsa mig så sov ju såklart vid den tiden. Hur som helst hon ska skjutsa mig till bussen som går kvart över 9 från torsåker :)
Så härligt att det äntligen är fredag och solen lyser ute, som är ett himla stort PLUS! :D
Dock lite monligt ute, men det är sol och varmt så jag klagar inte ;)
Aja, kommer säkert upp nått sms-inlägg senare under dagen då jag troligen inte hinner uppdatera mer från datorn idag. Så pusshej!

"DUCKFACE"

Beger mig snart mot skolan! ;) :thumbup:

Hallå! Håller på att fixa mig nu för att s...

Hallå! Håller på att fixa mig nu för att sedan dra mig mot skolan ;) För er som brukar handla på cubus så har jag ett tips! ;) Dom har nu 30 % på allt i hela sortimentet! ;) Gäller hela helgen!


Jag vet att ni vill veta! ;)

Nu ska jag faktiskt städa mitt rum, känns att det behövs då jag rensa en byrålåda för ett tag sen och inte plocka reda på det :o Sedan springer jag ner i duschen, känner mig ääääcklig! Pusshej, skriver imon!

WTF?

Hitta denna på hennes blogg!

KÄNNS EGENTLIGEN FEL MEN....

Jag blir faktiskt tvungen på att klaga på att jag har sovmorgon imon. Helt sjukt att jag klagar va? :bigeyes: :question: Det tycker jag oxå!
Men anledningen till att jag måste klaga är jag inte kan ta moppen till torsåker imon. För direkt efter skolan så sticker jag och elin till valbo! Sedan så kommer jag hoppa av i hofors på vägen hem där mamma och pappa förhoppningsvis kommer vara. Sedan ska jag hem, käka sedan sticker jag till lövsjön för att "för fira" valborg med massa folk ;) :thumbup:
Kommer nog hänga vid lövsjön väldigt mkt de närmaste dagarna, iaf imon och på måndag :)
Nu över till lite annat.. Hallå för det första! ^^
Idag hade jag ju som sagt nationellt prov i svenska. Vi hade 3 h på oss. Blev klart på knappt 1 h ;o Vi skulle skriva 300-600 ord? Fast nu var ju såklart innehållet viktigare än antal ord, men ändå. Dom som verkligen satt och skrev i 3 h måste ju ha sudda ut 100 gånger :o Vi fick sitta vid datorn och skriva :)
Eftersom jag inte har så jätte mycket att skriva så slänger jag upp några randomiga bilder från i tisdags, i dag och igår!
I'm sexy and i know it ;)
Klaga inte på kvalitén på bilderna. Har knäppt med min W995 så det blir inte överdrivet bra bilder :o
Busig jag är (a) Men det var faktiskt en som hade gjort sådär innan mig, så när jag gick från datorn så härma jag den som satt där inne, men den hade bara gjort 30 st ;)
Pusshej!

Kort, kort, kort inlägg!

Hallå!

Sitter just nu i skolan och snorar, härligt de! Fattar inte, är jag sjuk eller är det pollen? BLIR CP IAF! :mad:
Vi börjar snart och då ska vi ha matte ett tag, sedan har vi nationellt prov. Har tagit med pärondryck och en guleböj som jag ska mumsa på medans jag skriver så att tangentbordet brinner! ;) :thumbup:

Aja, pusshej!

STAND BY ME

På engelskan så har vi kollat på en film som heter stand by me. Jag har redan sett den, för vi såg den på haga när vi gick där ;) Men jag gillar låtarna från filmarna för dom är lite mer "gamla". Eftersom de såklart är det, men det är svårt att förklara ^^ In några från filmen.
Stand by me - Ben E. King:
Lollipop - The Chordettes
Great balls of fire - Jerry Lee Lewis

HURTIG AND I KNOW IT!

Haaaaallllå i skygen!
Sitter just nu och har ont i mina "fotar" som sara valde att kalla det :S
Jag och sara gick till unkan sedan gick vi ner vi trillingarna, till gruvan och så gick jag upp där man kommer upp vid infarten vid bodås :D Både hon och jag fick ont i fötterna x) Jag gick hemifrån 17.51 exakt och kom hem vid 19.36! Vi var alltså ute och gick i över 1 timme! :thumbup: :D
Imon har jag nationellt prov IGEN i skolan -.- Denna gång i TRE timmar -.- Kult!
Vi får iaf sitta vid dator denna gång, så slipper skriva för hand.
Saken jag skulle berätta är att jag ska vara "hårmodell" för en kille som behövde en tjej med långt hår ;) Hans mamma jobbar på björkhaga, så hon fråga mig och jag tacka såklart ja! Tycker om när folk håller på med mitt hår (A) Men innan dess så måste jag toppa håret, slitet som satan :o För er som är nyfikna på vem "killen" är så hittar ni honom HÄR och HÄR ;) Många känner nog igen honom :) Och han ska inte klippa i mitt hår, utan sätta upp det eller vad hon sa ^^
Aja, ska kommer upp ett till inlägg efter detta ;)

Svar på kommentar!

kim :) om Lillen:
du var ju fett med fin där :D <3
Svar; Kanske de, men bilden är 100 år gammal x) <3

Hallå! Sitter just nu och väntar på att vå...

Hallå! Sitter just nu och väntar på att våran svenska ska börja, vi fick sluta tidigare på engelskan :) :thumbup: Dock så hjälper det ju inte så att vi sluta tidigare, men ändå ^^ Ska berätta om en sak senare när jag kommer hem oxå ;) pusshej så länge!


GULLIGASTE JAG NÅGONSIN SETT!

Hallå! Hemma igen nu. F-Y-F-A-N vad söt dom var! :o Så himla småa, fast de var bara 6-7 veckor :)
Vi ska iaf ha den vi sett på fb. Han ska heta (om jag får min vilja igenom alltså ;)) Nils eller Olle. Tycker seriöst att dom namnen är så himla gulliga! Men nu kan såklart inte bara jag bestämma, tyvärr...
Hade faktiskt inte mkt mer att skriva förutom att jag får D-A-M-P! Jag har en till Spotify, en gammal men har ju för tusan glömt bort lösenordet! Nu blire att tjata på pappa om att få skaffa premium, för detta går fan inte! Måste ha musik för att kunna överleva :mad: ;(
Aja, pusshej!

Lillen



Nejnej, den var ju inte alls gammal! :o Sen nobelfesten i 8:an ;)

Hallå!

Gissa vad? ;) Snart ska vi bege oss till hofors och kolla på kattungen! :thumbup:
Vi ska bara kolla på honom, han är för liten för att följa med oss hem ännu ^^
Idag hade jag iaf nationellt prov. Tror det gick skapligt bra iaf. Kunna ju inte plugga till provet :question: :s
Får hoppas på att jag får ett E iaf! :D
Efter skolan så drog jag till HC för jag trodd att mamma var där, så gick dit och satte mig. Sen så ringer mamma och säger att det gått fortare än vad hon trott så hon hade varit till stora :bigeyes: Alltså stora arne för er som ej fatta det! ;)
Sedan sprang vi runt i en jävla massa affärer. ICA, Coop, Arne osv. Mamma gick till ICa och skicka mig till arne för att köpa nappar xD Såg ju inte alls konstigt ut när en 17årig tjej kommer och köper nappar :S

Lillhutt vägrar ju ta vanliga nappar och vill helst hänga i mammas tits när hon ska sussa. Men det börjar mamma tröttna på nu.

aja, ska kolla om vi inte ska åka snart. Skulle komma dit vid 7 sa mamma. Så pusshej!

Hallå! Står och väntar på att vi ska få sä...

Hallå! Står och väntar på att vi ska få sätta oss i klassrummen och börja med proven. Snacka om att man är nervös... Hoppas det går bra, har druckit en pk så att jag ska lugna mer mig lite, har en till med mig så får dricka den senare underprovet. Aja, ska stoppa mobilen i fickan nu, pusshej!


ÄLSKLING DU HAR BLIVIT EN TJOCKIS

Om man tänker efter, han är faktiskt skapligt snygg? :love:
Hallå!
Ligger just nu i min säng med en svart katt som knappt syns xD Jag har nämligen ett svart täcke och hon ligger på det vilket gör att hon sjunker in i det eller vad man säger ;)
Mamma sa för ett tag sen att vi ska kolla på katten denna vecka! :D Vi ska dit någon kväll och kika på det lilla livet :D Glad tjej här!
Över till något mindre roligt.. Vi har läsförståelse i svenska imon. Alltså det är nationellt prov, snacka om att jag kommer somna :o Ska sitta där i 90 fucking minuter och läsa och svara på frågor?! Jag är en människa ingen plugghäst! :o
Aja, ska springa iväg och borsta tänderna snart. Så jävla trött hela tiden och känner mig hängig.. Tänk om jag blir sjuk? :o Det vill jag ju inte inför helgens festligeheter :( Fast det kan bero på pollen oxå. Fast jag känner mig sådär tjock i halsen som man brukar känna precis när man ska få ont i halsen...
Får hoppas på att det inte är så. Pusshej!

Hallå igen! Just nu så har jag precis komm...

Hallå igen! Just nu så har jag precis kommit p3. Jag slutar 15.10 idag så hinner med cpbussen hem som jag oftast inte gör :) När jag kommer hem så ska jag nog äta något sedan bara slöa. Om jag inte är hurtig och går ut och går ;) Solen lyser ju för 17 gubbar :d Kan ta med mig lillhutt oxå ^^ Aja, bussen borde komma snart så vi ses ikväll tror jag. Pusshej! ;)


POLLEN SUGER KUK?!

Hallå!

Just nu befinner jag mig i skolan och jag försöker andas och svettas ihjäl. Jag är alllergisk mot pollen (tyvärr) och den har börjat komma nu. Jag är alllergisk mot björkpollen, det finns ju flera stycken ;)

Jag ska snart gå och ta av mig jackan, då kommer jag nog inte svettas ihjäl :S

Tyvärr så är det måndag idag och jag HATAR måndagar! :o SÅÅÅÅÅÅ himla sega och vi har mest lektioner då :o
Då har vi typ en av varje lektion, förutom idrott. Men konstigt nog så går vi längre på tisdagar då vi går till halv 4. Idag går vi bara till 10 över 3 ;)

Som ni vet så mosa jag min hand i bildörren i fredags, och jag har fortfarande ont! ;( :thumbdown:
Har ont i framförallt tummen och pekfingret :(

Aja, tror bu kom nu så ska gå och heja på henne. Vi ses sen ;)



EN AV JORDENS BÄSTA LÅTAR!


TRÖJAN DU HATAR

För er som är ute efter en tröjan du hatar- tröja så finns det på DENNA sida :D
Dock är dom för dyra för min smak ;o
T.ex. 349:- för det vita linnet ;o

Mitt hjärta är ett fängelse och du har livstid.

Om jag bara kunna lätta på mitt hjärta och säga hur jag verkligen känner, men jag är för feg.. Rädd för hur du reagerar och vilka konsekvenser det kan bli. Jag klarar inte av att förlora dig...
Varje gång jag få prata med dig så har jag den där pirrande känslan i magen...

FASHION AGAINST AIDS

Som väldigt många vet så kommer HM släppa en kollektion som heter "Fashion Aganist AIDS".
Hur jävla snygg är inte shortsen här ovan? Det är nog något jag kommer slå till på! Allt släpps den 26 april klockan 10 på nätshopen och i en del utvalda butiker. Det är alltså på fredag, någon utav klantskallarna som är på att åka dit? ;) Jag slutar ju tidigt då :thumbup:
Bland annat kenza har bloggat om detta :)

Faktum är...

Att jag faktiskt varit vaken över 2 timmar redan! :o
Vaknat samma tid både lördag och söndag nu. Som är klockan 9. Väldigt skönt att inte sova bort hela dagen tycker jag! :D
Gissa vad man nyss sa? :D VI SKA SKAFFA EN TILL KATT!!!!!!! :thumbup::love:
Denna gång ska vi skaffa en svart/vit hane. Vi tror att det går bäst att sätta ihop en hane med en hona än en hona med en hona. Det kan bli väldigt konflikt fyllt då... Kattungen är nu 6 veckor så om vi får den vi vill ha så får vi hämta den om 6 veckor, alltså när den är 12 veckor! :D
Nu blide jag jätte glad för jag har velat haft en kattunge väldigt länge nu, eftersom min lilla(stora) tjockis är snart 2 år :) Det som är bra är att man får kastrera hanar tidigare, fast vi skulle ändå inte kunna få några små mini novisar för hon är steriliserad ;)
Nu ska jag kliva upp från sängen som jag legat i för länge nu, skriver mer ikväll. Pusshej!

GE MIG EN FET BAS?


Ögon som tindrar, läppar som ler så lätt gömmer jag smärtan som ingen ser.


AWESOME?!

Väldigt awesome faktiskt! :D

N Y

Som ni kanske vet så är det väldigt många som använder NY- kepsar och jag har snappat upp ett litet tips som jag tänkte dela med mig av ;) Man kan köpa riktiga kepsar om man går till sidan som ni hittar HÄR. Jag hittade på detta i tidningen "klick". ;p

2 nya kategorier!

Jag har skapat 2 nya kategorier. Den ena heter "Linnéa tipsar" och "Musik" :)

I kategorin "Linnéa tipsar" så kommer jag såklart skriva om saker jag tipsar er om. Det kan t.ex. vara en film eller något klädes plagg. Ja allt i stortsätt :)
I kategorin "Musik" så väljer jag att dela musik jag tycker är bra :)
Vill ni att jag ska ha en till kategori så får ni gärna slänga in en kommentar! :)

ÄR DET SERIÖST BARA JAG SOM SJUNGER MED NÄR DENNA SPELAS PÅ REKLAMEN SOM BRUKAR GÅ PÅ TV:N?


BATTLESHIP

När jag såg denna trailer så tyckte jag att jag såg Rihanna och gissa vad? Hon är med i filmen! :)
Det är även Alexander Skarsgård. Den verkar skapligt bra faktiskt :) Tycker om såna här filmer ^^

If you only could see how blue he's eyes can be when he says, when he says he loves me.

Hallå!
Ligger just nu i min säng och lyssnar på musik. Smsade nyss linda, men hon sover väll :p
Undra vad jag ska göra idag? Vill hitta på något med någon men vet inte vem :o
Någon som är frivillig? ;)
Det första man såg när man kika ut genom fönstret tidigare var SNÖ?! Varför ska det komma ännu mer när det äntligen försvunnit? Onödigt tycker jag!
Innan jag hittar på något med någon så ska jag duscha. En varm dusch! Tillskillnad mot den var sist jag duscha. Elin hade duschat innan och tagit allt varmvatten så fick duscha i kallvatten -.- Då gick det fort kan jag lova!
Ida sitter och skratta när jag säger ajaj åt henne för hon sitter och böjer skärmen på datorn bakåt. Satunge :o
Aja, pusshej!

LIVE MY LIFE


Hallå igen! Sen jag skrev sist så har jag ...

Hallå igen! Sen jag skrev sist så har jag hunnit mysa ner mig i sängen med kiwi och vindruvor och kikat på några avsnitt av 90210! Har ju helt glömt bort att jag lånat serien av sara :o Fast det kan ju ha varit bra oxå, nu kan jag fortsätta kolla ist för att jag redan kollat klart på hela ;) Imon ska jag fråga om elin eller linda vill hitta på något. Sara ska till kyrkberget och ta sin "tävlingsoskuld" som jag kallar det ;) Jäntan kör ju för sjutton gubbar folkrace, eller efter imon iaf ;) då får hon tävla. Skulle vilja åka dit, men om vädret är som de var i dag så är jag nog inte så sugen... Hatar när det blåser, regnar eller snöar i fejjan på mäh. Eller när det göre i nacken! ;o Nu ska jag sova för ingen ville vara social med mig... Okej har bara smsat en, men ville smsa med den men den svarar inte. Tror den hade slut på batteri i sin mobil =/ Aja,Godnatt!


UNDERBARA MAN!

Några av dessa låtar kan man nästan helt. Speciellt ragnar-låten, eftersom det är min låt ;)

She's prettier than i'll ever be, got yourself a beauty queen, yeah. But there's one thing i gotta say, she can fuck you good, but i can fuck you better.

Hallå!
Idag gjorde jag nog världens största fail. Jag klämde handen i bildörren..
Jag hade tid på hc klockan 4 för att ta livmorderhalssprutan, så vi var där nästan 4. Jag hade somnat på vägen dit för jag var verkligen skit trött och så hade jag ont i huvudet. Jag var nyvaken när jag steg ur bilen. Skulle stänga dra igen dörren, vi har skjutdörrar. Så jag satte handen på handtaget inne i bilen, ist för utan på och drog igen. Såklart så hamna min hand i mellan... Min handsvällde upp som tusan tyvärr och det gör mest ont i pek-och ringfingret på såklart högerhanden. Hoppas det är bättre tills på måndag så jag kan hänga med på lektionerna :o
Idag var ju min sista dag på förskolan, dagen gick faktiskt väldigt fort :o Dock så fick jag sluta när jag ville idag för det var så några barn så åkte hem efter 2 någon gång. När jag skulle gå så fick jag kramar av 3 st :'D Sååå himla gulligt! Kommer sakna att gå dit, så himla underbara barn liksom! Men det ska bli skönt att gå i skolan som vanligt oxå, man blir så himla trött av att vara på en förskolan. Men det kan ju vara för att det är mkt som låter hela tiden och så kan det bli jobbigt att leka och så hela tiden :)
Nu ska jag fortsätta att kika runt på datorn och smsa med kungen, pusshej så länge!
Skulle ni kunna hjälpa mig? Jag söker liknande toppar som på bilden ovan. Tänk vad snyggt att bära en sån till jeansshorts i sommar? ;) Vill ha så att det är typ "kupa" i den, inte som en t-shirt bh utan mer som en riktig bh. Provade en från gina tricot när jag var i stockholm, men den satt inge bra och den forma inge, vilket jag vill att den gör. Förstår ni hur jag menar? ^^

S W A G


G U L E B Ö J !

Hallå! Älskar seriöst ordet, så lekfullt på något sätt! Det är banan på norska för er som undrar ^^
Igår så var det en förskolelärare som försökte lärar ett barn att säga just guleböj, lät så himla roligt. Den kunna lätet men fick inte riktigt ut det i ord.
Imon är sista dagen jag är på förskolan, jätte synd för det är verkligen jätte underbara barn som går där! Så himla gulliga oxå! ;)
Men imon är det UNDERBARA fredag! Älskar't. Ska nog bara vara hemma, troligen bara en sväng till hofors med mi famila för att handla food. Jag är sugen på glass btw.
När jag kom hem så råka jag sova i typ 5 min och hade ont i huvudet. Blev bättre när jag fick mat i mig.
Just nu så smsar jag med kim och pontus, men pontus svarar så segt x) Lyssnar även på musik!
Nu ska jag pysa iväg, pusshej!
Neon Hitch - Fuck U Betta

Hallå! Just nu sitter jag och gör nada. 4 ...

Hallå! Just nu sitter jag och gör nada. 4 barn ligger och sover och resten är ute och leker. Jag och en förskolelärare är inne för barnen vaknar snart, och då ska de gå ut och det blir jobbigt om hon inte får nån hjälp med 4 st som ska kläs på samtidigt. Känns seriöst som att klockan är typ halv 4 men den är ju bara halv 2. Barnen har ju inte ätit mellis än ^^ Åker med pappa hem när han slutat och kommit till Hofors. Han jobbar ju inte här, så får vänta på honom för jag slutar halv 4. Tusan vad skönt att det är fredag imon, så himla trött! Ska nog inte vara med någon eller sova borta imon,bara vara hemma och feta med pizza (a) Det är alltså den 20onde imon och från mitt studiebidrag så har jag typ 29 kr kvar, 29 kr?! Det är fett med jobbigt att klantskallarna får pengar imon, medans jag måste vänta till den 30onde.... Aja nu vakna 2 st, pusshej!


Hallå! Ligger just nu och smsar med en väl...

Hallå! Ligger just nu och smsar med en väldigt seg pontus, tar 100 år för honom att svara :o Är skit trött oxå, knappt så att jag kan hålla ögonen öppna. Jag glömde knäppa kort på maten vi fick hos sara tyvärr, kom på det när vi skulle äta efterrätt. Då var det ju ingen idé. Ville uppdatera er lite bara, så nu ska jag sova tror jag. Pusshej!


Hallå igen! Jag hem för cirka en halv timm...

Hallå igen! Jag hem för cirka en halv timme sen. Snart ska jag sätta min ända på moppen och pysa i väg till gränsen till dalarna(dalgränsen) och hämta lisa. Sedan åker vi till sara på feta kvällen! Ska försöka ta bilder på maten så ni får sitta och dreggla framför dom sen ;) nu ska jag åka, pusshej!


Inte varje dag jag blir hämtad på dagis in...

Inte varje dag jag blir hämtad på dagis inte x) klockan var typ 25 över 3 och jag satt och knöt skorna, en pojke sa åt mig att Jag skulle åka hem, så gick och knöt skorna. Och när jag sitter där så kommer mina systrar och mamma in genom dörren så jag bara 'Vad gör ni här?!' xD snacka om chockad man blev xD


NO ONE


Take a second look and you'll see, there is no one like me.


F O R E V E R

Dagens fråga: Vad tycker ni om att jag lägger upp väldigt musik jag lyssnar på, ska jag sluta med det eller fortsätta? All musik jag lägger upp lyssnar jag ju liksom på :)

HURTIG TJEJ! ELLER.....?

Hallå!
Anledningen till att jag åkte till valbo idag var för dels för att mamma skulle till sjukhuset i gävle men även för att jag skulle byta tjocktröjan jag köpte i stockholm. Jag köpte ju stl L på den, men det fanns inte i valbo så köpte XL ist. Dock så var det något på tröjan jag bytte till mig nu, men det går säkert att tvätta bort! ÄLSKAR stora tröjor! Konstigt att jag inte äger så många :o 1 bara faktiskt x)
Hur som helst, idag var min andra dag på dagiset jag praoar. Om jag fick skulle jag vara där jämt! Alltså hur söta får man bli egentligen, är inte det olagligt? :o
Mamma tjatar jämt på mig att man måste kunna byta "nummer 2 blöjor" om man ska bli dagisfröken, jag kan ju men är rädd att missa något bara. Fick iaf byta en "nummer 2 blöja" idag och det gick bra. För er som inte fattar, jag sitter och snackar om bajs, allvarligt faktiskt :)
Aja, har inte mycket mer att skriva nu, så pusshej så länge!
P.s: Anledningen till min rubrik glömde jag ju skriva om :o Jo det var såhär att när vi var påväg hem så satt jag och tänkte att jag skulle börja springa och ta en runda redan idag men så upptäckte jag min säng och min dator x)

Stoffe 2.0

Snodde den från denna blogg och har fan rätt om att den fastnar på hjärnan! :o

Hallå! Just nu sitter jag och har rast. Sk...

Hallå! Just nu sitter jag och har rast. Ska ha det till halv 1 :) Jag gör inte så mkt just nu, dricker ju varken te eller kaffe så sitter bara ;s önskar att jag drack kaffe eller så, just för att om man åker någonstans så blir man ju bjuden på det vilket skulle vara mkt enklare om man gjorde det. Jag ska iaf ta kvart i 4 bussen mot gävle/valbo. Aja, ska fortsätta smsa med "mr j" ;) pusshej så länge!


Jag orsaka inte tårarna som rinner ner för mina kinder, det gjorde du.

Hallå!
O M G! Hur jävla söta var inte barnen på eken då? Det var 1-2 åring som sprang runt, små minimänniskor som är stora men ändå små. Vilken tur att jag ska dit resten utav veckan säger jag! :D
Jag är rätt säker på att jag vill arbeta med 1-3 åringar, för dom är(förlåt resten utav barnen) så mkt sötare! Jag ska ju utbilda mig till förskolelärare som en del vet :) Vi måste ju välja inriktning snart, tur att jag slipper oroa mig över vad jag ska välja! ;)
Jag lämna eken vid halv 2 och åkte till ica där jag parkera moppen. Ville inte ställa den vid folkan xD
Vi kolla på svenhammeds journaler. Den söööögg för vi såg den i 9:an :p
Imon så börjar jag halv 8 och praoar till halv 4, sedan tar jag kvart i 4 bussen mot gävle/valbo. Vad jag ska göra där, berättar jag imon ;)
Nu ska jag springa iväg och fika, även fast jag är skit mätt. Men ska man bli jordens fetaste kvinna så är det bara att äta you know ;)
Jag ska bli större än henne! ;)

Fett med coolt!


Everybody dance, everybody sing, everybody try a chicken wing!

Hallå!
Just nu smsar jag med bullen och pontus. Jag följde med familjen till hofors iaf, var skit kallt ;o
Vet inte vad jag ska göra resten av dagen, troligen sitta vid datorn eller gå ut i det fina vädret ^^
Vill passa på att vara ute när det är fint väder, men är ju så jävla slö så orkar inte ens resa mig :(
Aja, vi ses senare eller imon igen. Pusshej så länge!

DET ÄR NÅGOT MED KILLEN SOM FÅR MIG ATT ÄLSKA HONOM.



Head up, stay strong, fake a smile and move on.

Hallå!
Jag vakna när klockan var ca halv 10 så har varit vaken i typ 30 min.
Jag låg och smsa med pontus väldigt länge igår, somna väll efter 3 nån gång. Som jag skrev i natt så frös jag, så jag har sovit med sockor, t-shirt, tights och tjocktröja på mig x) Riktigt skönt iaf ^^
Idag ska jag nog iaf bara vara hemma, fast jag behöver tanka moppen för i morgon ska jag praoa på ett utav hofors dagis och sedan så skulle alla 1:or på teater på folkan vid 2.
Just nu ligger jag iaf i min säng med ida bredvid mig som leker mina halstabletter. Och så pratar hon oxå x) Så jävla gulligt xD Hon försöker ta på datorn hela tiden och nu sitter hon och hoppar oxå och säger "babababab".
Aja, anton har cup i hofors så ska följa med dit för jag behöver soppa till moppen. Så skriver nog ikväll, pusshej!

Hallå! Just nu ligger jag i min säng och k...

Hallå! Just nu ligger jag i min säng och käkar en banan och smsar med pontus. Var hungrig så det fick bli banan ^^ Jag skrev ju tidigare att jag bara skulle vara hemma, men så blev det icke. Vi halv 8 så drog jag till linda för att möta henne, elin och billy. Elin och billy dela på elins cykel medans linda åkte med mig på moppen. Vi begav oss iaf till den välkända sjön lövsjön. En riktigt mysig sjö enligt mig! Där var det minst 10 personer, tro det var 12 st. Fick träffa pontus som jag inte träffat sen i somras tror jag :o Jag drog iaf hem vid 10 över 12, skulle varit hemma vid 12 egentligen men en person höll mig kvar. När jag kom hem så borsta jag tänderna och gick på toa direkt. Sedan la jag mig under mitt sköna täcke! Då var klockan runt halv 1 och det är inte förren nu jag slutat frysa?! Rekommenderar inte att åka moppe nu, SVINKALLT ute! Väldigt imponerad på mig själv att jag legat och smsat i över 2 h utan att somna! ^^ Jag brukar oftast somna på en gång (a) Nu ska jag fortsätta smsa med pontus sedan sova, pusshej så länge!


NÅGRA SANNINGAR

1. Jag är inte rasist eller så, men jag skulle seriöst aldrig kunna vara tsm med en turk. Det finns inte på min karta!
2. Jag har väldigt ofta ont i huvudet, speciellt när jag gått i skolan. Ska beställa tid hos en optiker för att kolla om det beror på min syn.
3. Jag anser att det tyvärr bara finns en hanfull med snygga killar i hofors/bodås/hästbo. Tragiskt faktiskt.
4. Jag älskar vältränande killar, det är skit sexigt och framförallt snyggt! Men om jag skulle behöva välja, så skulle jag hellre ta en kille som hade ett gott hjärta framför någon som var skit snygg och värsta idioten.
5. Jag har mitt alarm på 05.50 varje dag när det är skola, men går oftast upp efter 6.
6. Jag tycker faktiskt att jag borde få skryta lite om att min farbror äger gotterian i hofors ;)
7. Jag tycker faktiskt inte om kebab. När jag äter t.ex. kebabtallrik så äter jag pommesen och salladen x)
8. Det första jag gör när jag kliver ut genom dörren på skoldagar är att springa. Brukar se bussen åka nere vid malmgården så då är det bara att kuta!
9. Jag har aldrig blött näsblod, vad jag vet iaf.
10. Konstigt nog så trodde jag att alla barn i hofors fick göra precis som de ville när jag var lite ;s

KAN DEE

Allt kommer HÄR ifrån!

Navelpiercing

Såg nyss att 2 st hade kommenterat mitt inlägg som jag skrev om vad jag köpt igår, och den ena sa att man kunna bada efter redan 2 veckor och den andra efter 2 månader. Det är stor skillnad mellan båda svaren, så hur vet man då? x)

Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig!

True shit.
Hallå! Ni har antagligen märkt att jag slängt upp ett inlägg med det jag köpte igår, blev inte så mkt men har iaf inga cash kvar xD
Idag ska jag göra nada, bara vara hemma! Känns som att jag knappt gjort något detta lov :o
Ska nog städa ihop lite på rummet, tycker inte om när det är stökigt :k Sedan så kanske jag ta med elin(min största lillasyster) på en moppetur och plockar blommor någonstans x)
Aja, har inte så mkt mer att skriva nu, så pusshej!

GÅRDAGENS SHOPPING I SKITKASSA BILDER!

Fan vad mobbad min gylf var på bilden i mitten :o
Bilderna är inte så bra, men bilden i mitten visar rätt så bra. 199:- /Cubus
80:- Monki
Den var 3 för 2 på lindex, så köpte såklart string och spetstrosor! Älskar spets och string är ett måste!
Tror det blev 110:- eller något, minns inte riktigt ^^
Ä L  S K A R den! Så himla skön, men märkte igår när jag kom hem att det var hål i den som ni ser på bilden :( Så måste in till valbo/gävle och byta den, hoppashoppas att det finns en likadan! Det är stl L på den, så den är för stor, men det är det som är grejen liksom ;)
249:- HM
Och så sist 2 piercingar! 37 Spänn blev det för dom tror jag det var! Har länge velat haft en ring, så köpte det i går! :D För er som inte fattar, det är piercingar till snoken ;)
Det var allt jag köpte, förutom maten då. Köpte seriöst något på donken 3(??!?!?!?!?!) gånger under HELA dagen? Hur fet får man bli liksom? :o
Det fanns jätte många navelpiercingar där jag köpte mina, hur sugen blev man inte på att ta hål i naveln dårå? Men bara väldigt dumt att ta hål nu, för då får man inte bada på ett halv år ;o

Det måste va på liv och död, det måste kännas i ditt hjärta på riktigt.

Hallå! Just nu bloggar jag från bullens mobil, lovade att ladda den sen bara x) Vi har nyss åkt från Gävle iaf, så vi skulle vara i Stockholm vid halv elva. Känner på mig att något kommer hända idag, det är ju tyvärr fredagen den 13onde idag. Om dom säger på nyheterna idag om att det inträffat en olycka så är jag säkert involverad ;s Kommer säkert faila ;s Fast det gör jag ju alltid xD
Jag glömde tyvärr mina hörlurar så får klara mig utan,får kika runt på lindas mobil ist ;) Skriver säkert senare, så pusshej så länge!

Say WHAT?

Hallå!
Kom precis hem, mamma och pappa skulle till granngården och köpa kissemjaumjau mat till novis, så jag följde med. Lära checka mitt konto inför imon ^^
Iaf, när vi var på väg hem så babbla mamma om någon 10 årig flicka som fått barn ;o
Hon hade kommit in till sjukhuset med smärta i magen och blödningar. Och väl på plats så kom läkaren fram till att hon var i 39:onde veckan och förlossningen var i fullgång :o Egentligen, hur märkte hon det inte? Ungen måste ju ha rört på sig :o
Nu ska jag städa lite, sedan duscha och så, sedan drar jag till elin. Under morgondagen så kommer det komma upp iaf 1 sms inlägg. Det är egentligen skit tråkigt att läsa såna, men det är allt jag kan ge er.
Pusshej!
Länken:
http://video.se.msn.com/?mkt=sv-se&vid=996c7990-2a81-449a-9e4a-ffe461024ac5&from=&src=v5:share:permalink:

Jag sitter här och luktar gott i händelsernas centrum, du sitter där och ruttnar bort i händelsernas väntrum.

Hallå!

Jag och linda dygna ju i natt och jag höll mig vaken till nästan 6 ;) Hade jag varit vaken 3 timmar till så hade jag varit vaken i 24h ^^ Men jag var för trött x) Sedan vakna jag 12.20 typ och då var linda redan vaken :o

Nu sitter jag iaf vad "stora datorn" och dunkar musik :D Små städa nyss i hela huset, eller iaf på övervåningen elller vad man kallar det. Vi har 1 våning plus källare i vårat hus :)

Jag ska bara vara hemma nu på dagen och ikväll ska jag till elin för vi ska ju till stockholm imon så vi måste sova hos henne :) Skit taggad tills imon allså! :D Måste komma ihåg att ladda ner lite musik oxå! Måste ju ha något att dunka i bussen dit ;)

Har inte så mycket mer att skriva så slänger in några bra låtar sedan säger jag pusshej!



Sedan tänkte jag lägga upp "Vad dom än säger" men hitta den inte på youtube :o Men ni som har spotify kan hitta den HÄR!

Pusshej!

sex ord räcker, jag föddes läcker! ;)

Några gamla bilder ^^
Hallå! Just nu är jag hos bullen och vi ska kika på film. Så ska pysa igen, skriver säkert ikväll igen. Pusshej!

My Heart Will Go On

HAHAHA x)
Hallå! Sitter just nu och skriver med bullen i fb-chatten och lyssnar på My heart will go on- Céline Dion. Vart himla sugen på att kolla på Titanic. Känner bara elin som äger det, så får väll tvinga henne ;)
Idag ska jag iaf hitta på något med mina älsklingar, bullen, greger och kurt. Länge sen vi gjorde något nu :o Vi ska nog ha en såkallad "mysdag", kolla några filmer osv. Jag och bullen ska snart till torsåker och hyra någon film. Sen har nog elin och linda filmer på sina datorer oxå :) Men ska fixa mig och så, sedan drar jag hem till bullen. Så skriver senare, pusshej!

G R Y M

Väldigt efter, för det var en bra tag sen elin höll på och lyssna på denna :o

Bron\Broen

Denna serie har vi kikat på medans vi har varit i stugan, väldigt bra faktiskt! Rekommmenderar verkligen!
Den handlar att det är någon som dödar hemlösa, kidnappar en buss med skolbarn, låser in en kille i hans bil och låter en bomb räknas ner och säger åt människor att döda några utvalda personer. Man får verkligen använda hjärnan för att lista ut vem som är mördaren. Mördaren har planerat detta i flera och valt ut alla som dör.
Jag säger bara, stackars August! :(

BORTA BRA, MEN HEMMA BÄST!

Hallå! Nu är jag äntligen hemma från ljungdalen. Det var väll kul att vara där, men hade knappt någon täckning, sara och adam bråkar i stortsätt hela tiden och jag kunna inte facebooka (nörd :'D).
Vi har iaf käka påskägg (såklart!), åkt snowboard, åkt skoter, promenixat, spelat sällskapspel och massa mer! Vi var som sagt sammanlagt 8 st där, anders(hennes pappa) hade bjudit med 2 st till :) Och så var det ju hundarna och charlie(katten). Kiara(andra katten) fick stanna hemma :)
Elin håller på att hjälpa mig med designen nu, så ska logga ut så det funkar för henne. Men först några bilder!
Haha, mobbad min x)
Saras sätt att göra toast på :)
Sedan hade jag inga fler bilder, varit väldigt dålig på att ta bilder märkte jag :o
Kommer säkert upp flera inlägg under kvällen, pusshej!

Hallå! Just nu sitter jag och adam i soffa...

Hallå! Just nu sitter jag och adam i soffan, sara i en utav sängarna och kicki fixar med något i köket. Jag har varit vaken ett tag nu, vakna av att alla prata och så när klockan va halv 9. Det är bara vi 4 kvar, för dom andra har åkt hem. Jag och sara fick inte plats så vi får stanna kvar tills kicki vill hem. Det snöar ute och sara ville inte åka skidor då, så får se när ett bär hemåt. Aja, skriver väll senare. Pusshej!


Hallå! Vi kom precis in efter att ha åkt s...

Hallå! Vi kom precis in efter att ha åkt skoter. 5 barn på 3 skotrar :) om bara jag och sara hade åkt, så kunna jag ha fått åkt på en egen men det ville tydligen inte sara? Nu är det som det är iaf. Jag hoppas att vi åker hem imon, men som det lät på kicki så ska vi stanna tills på tisdag. Jag vill hem, träffa skruttis :o Om vi stannar tills på tisdag, så ska vi åka i backen imon. Men isf tänker jag kolla på. Kommer inte ha några pengar kvar sen ju ;o ska ju till stockholm på fredag. Taggad? Ohja! Har typ 600 något hemma och 240 något på kortet. Så tänker spara det på kortet. Jag visste inte ens att jag skulle hit med dom över påsken och inte att vi skulle stanna så länge. Imon har vi varit här i 5 dagar. Aja, skriver mer ikväll eller imon. Pusshej!


Hallå! Nu sitter jag i soffan i saras stug...

Hallå! Nu sitter jag i soffan i saras stuga och har precis ätit frukost. Idag tror jag att vi ska åka skoter, fast det snöar ute.. Tror vi ska åka hem imon, det vill iaf jag. Saknar min familj otroligt nog :o aja, hade inte mkt mer att skriva nu. Så pusshej!


Hallå igen! Nu har jag och sara precis bor...

Hallå igen! Nu har jag och sara precis borsta tänderna och så. Och nu ska vi fixa till våran "säng" och sedan sova! Jag är seriöst jätte trött :o det märks att vi gör saker på dagarna för jag är verkligen trött 10-11. Det är faktiskt väldigt skönt :) då sover man inte bort hela dagarna. Fast dock på kommer det nog ändras när jag kommer hem igen. Kommer antingen hem på måndag eller torsdag. Beror på när kicki skulle hem. Kicki är alltså saras mamma för er som inte fattat det :) Vad jag vet så har jag fortfarande ingen design, men får fjäska lite för elin så att hon kan hjälpa/lära mig. Lite jobbigt att behöva fråga henne hela tiden liksom. Jag och sara ligger i varsin säng, men det är omöjligt att sova. Vi sover i en bäddsoffa som det är två sängar i, och det råkar stå i samma rum som tvn och köket. Och dom kollar på film, och det är väldigt högt ljud om man säger så ;s Men nu ska jag antingen sova eller kolla på filmen. Pusshej!


Hallå! Nu har elin äntligen fixat så att j...

Hallå! Nu har elin äntligen fixat så att jag kan sms-blogga. Så nu kan jag uppdatera er mkt mer! :) Just nu är vi i en backe och åker snowboard och slalomskidor :) känner mig väldigt stolt för jag har lärt mig åka snowboard på bara några timmar ;) har aldrig åkt förut och jag lyckas ju ta mig både upp och ner för backen :) dock så behöver jag hjälp upp i liften, för jag kommer knappt upp en tredje del av biten upp själv. Det är jag, kicki, adam och sara som är i backen. Alex och dom andra skulle åka skoter :) imon ska vi åka skoter alla 8 plus hundarna. Då skulle vi upp på fjället och gräva en sån där grop man kan sitta och sola i :) När vi är i stugan så har vi väldigt dålig täckning, så kan inte låna saras mobil för det står och laddar i 100 år ;o Men nu kan jag ju som sagt uppdatera er :) Den här backen stänger 4 så det är väldigt snart. Vi har lämnat tbx sakerna nu, för ingen orkade åka mer x) Aja,skriver mer senare. Glad påsk på er! :D


Vilken hårfärg passar hon bäst i enligt er? :)

För er som inte vet vem det är, så är det Jennifer Lawrence som spelar Katniss i the Hunger Games :)

I am beautiful just the way i am.

I am much stronger now, so you can hate me, but never break me.

Filurig

Vad tycker ni att jag ska skriva om här på bloggen? :)
Vill ni läsa om mode så kan ni sluta läsa nu, för jag kan inget om sånt x)
Vill ni ha tips på saker jag tycker är bra eller något? Ni får gärna slänga in en kommentar!

PÅSKLOV



Känner ni igen honom? ;)

Yes! Om 3 lektioner så får jag påsklov! :D Så efter skolan så tar jag bussen till torsåker och sedan hem och packa det sista. Tror jag ska sova en stund då oxå, är liksom trött nu och ska åka bil i 5-6 h ikväll x) Fast kan ju dock sova i bilen, men kan sova lite iaf när jag kommer hem ;) Kommer sakna lillskrutt jätte mkt :o Ska ju vara borta i typ 4 dagar. Hon är förkyld och hostar, grinar, hostar, grinar. Hon har troligen ont i halsen och när man hostar så gör det ondare.

Nu är klockan 08.08 så ska hämta mina saker från grupprummet och ta mig till sal 12. (Har grupprum precis bredvid xD) Ska försöka tvinga elin så att hon kan fixa så att jag kan smsblogga. Annars kommer uppdateringen bli lika med noll här :o Utseendet på bloggen får hon oxå hjälpa mig med (a)

Aja, Pusshej!

Sjukt mäh i huvet

Hellu!
Sitter just nu och lyssnar på musik. Ska snart packa och så, ska bara orka ;D
Idag så var det skolan som vanligt, hade idrott först gick väll bra? :)
Trodde dock inte att jag skulle bli så varm som jag blev.. Hade jag vetat det så hade jag tagit med dusch saker. Hade bara en handduk. Funka det oxå :)
Eftersom jag hade idrott första idrottslektionen (vi har alltid möjlighet att välja på 2 st, ena mer svåra än den andra) så hann jag springa runt lite på bruket innan jag börja. Sprang först till banken (är beroende av att kolla kontot, seriöst!) sedan gick jag till apoteket. Sedan aRnE. Sist sprang jag till gotterian och köpte godis inför resan imon ;) Seda gick jag till skolan och hade lektion :)
Idag fick vi välja individuella grejsimojser. Jag valde att fortsätta läsa engelska och svenska om jag inte minns fel och så valde jag att läsa något om fritid och idrott. Alltså inför 2:an och 3:an :)
Aja, ska väll försöka slita mig från datorn nu sedan ska jag tjata på elin om att antingen lära eller hjälpa mig med designen, ser ju knas ut ;s
Pusshej!

P.S

Får fixa design och så någon annan dag, varken kan eller har tid för tillfället x)
Pusshej!

Tjo, Hej, Hejsan!

Hallå!
Jag har nu beslutat mig för att starta en blogg på blogg.se!
Detta är denna jag kommer blogga på, men jag kommer behålla den andra för att kika tillbaka på.
Jag tror jag måste be elin lära mig lite om design för jag har verkligen noll koll om sånt, haha!
Mitt namn är som ni vet linnéa jäderberg. Jag bor i bodås med mina föräldrar och 4 syskon. Jag går första året på barn och fritids programmet i hofors och har planer på att bli dagisfröken.
Jag är en väldigt knasig, randomig och jobbig person ibland. Men jag vill alltid alla väl.
Jag skulle bli jätte glad om ni valde att följa mig blogg!
Ha det så bra, pusshej!
Min gamla blogg hittar ni HÄR!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0