Ingen soool

Så lätt var det att knäppa kort på honom xD ;)

Hallå! Nu är det verkligen dåligt med sol... Det är väl för att det var jätte fint förra veckan så jag tycker faktiskt att vi inte ska klaga på det dåliga vädret, kan ju inte vara 20+ och sol varje dag ;)
Idag har det regnat i stort sätt hela dagen iaf. Vi var i dalkarsboviken (stavning?) även känd som vattenskidsklubben med LSS. Och så 2orna på bf :) Det var kul, trottts vädret. Dock inte lika kul på vägen hem då jag fick åka moppe... Slängde av mig alla blöta kläder och la mig i sängen för att bli varm. Käka sedan så hoppa jag inte i bilen med hela familjen förutom panton. Vi åkte till sara för att låna hennes kattbur och sedan när vi kommit till hofors så dumpa de av mig vid jobbet. Gick in, lyssna på när TT ville säga något sedan börja jag jobba.
Men efter ett tag så insåg jag att jag inte kunna fortsätta för jag hade ont i huvudet och kunna därför inte sköta mitt jobb. Nu blire en tur till optikern för att kolla om jag eventuellt behöver glasögon. Varje dag jag varit i skolan och kommer hem så har jag ont i huvudet.. Och då påverkas ju jobbet eftersom jag har ont i huvudet när jag är där. Kunna inte jobba idag för jag kunna inte sköta det jag skulle göra just för att jag hade ont i huvudet. Bajsigt alltså -.-
Familjen var i hofors så åkte med dom hem. Vi hämta även kattungen idag, Nils. Jag som kom på namnet och alla gilla det :)
Nu ska jag plugga matte för jag har tydligen matte prov imon på vad egentligen skulle ha varit min sovmorgon. Man blir en aning sur då men bättre att göra det ju. Pusshej!

FAIL

Såg nu när jag läste mobilinlägget från igår att det försvunnit massa ord. Så tar bort den och skriver här ist :)
- Ibland har jag faktiskt väldigt svårt att göra flera saker samtidigt :o Även fast jag är kvinna :o Har väldigt svårt att t.ex smsa och kolla på tv samtidigt, blir att jag glömmer att göra något utav det...
- När jag blir nervös så får jag antingen ont i magen, gaser(HAHAHAHAHAHA!) eller handsvett. Alla är lika jobbiga...
- Kanske inte många som vet, men jag ÄLSKAR att sjunga :o Hemma sjunger jag hela tiden, skulle inte förvåna mig om jag sjunger i sömnen :o
- Ibland kan jag (allvarligt) gå på toa säkert 4-5 ggr på EN timme?! Tjenare blåsa som en kattunge!
- Jag har skapligt bra självförtroende. Ibland sjunker det dock till botten. Det är oftast när det hänt något eller om jag helt enkelt har en "bad day".
- Jag funderar seriöst på att kapa håret. Klippa typ lika långt som linda ^^ Tror ingen fattar hur sjukt jävla trött jag är på det, den senaste veckan har jag haft det uppsatt hela tiden..

Eftersom jag är världens snällaste människa!

En person ville att jag skulle skriva vad jag tycker om h*n så därför tänker ja göra det ;)
Here we go: Väldigt jobbig ibland, tjjaatttarrr om allllt heeeeella tiden, skapligt schysst osv :) Och ser faktiskt inte så tokig ut.. ^^ Skulle vilja känna bättre :)
Nöjd?

TJA

Hallå!
Åt macka för en stund sen och nu sitter jag vid "stora" datorn och tänkte göra en uppgift, MEN såklart så funkar det inte -.-
Så sitter bara här och kikar runt. Ska snart bege mig mot jobbet, jobbar 17.15-21.00. Sedan hem och då ska jag hinna duscha och äta innan jag ska sova.
Fick ta hem och jobba därför är jag redan hemma. Kom hem för en timme sen och måste åka vid 16.30-16.35. Nu ska jag gå och kolla på unga mödrar, pusshej!

punkt

Kim som skrev OCH kommentera på förra inlägget :)



Karlvon trololololo

Kim är världens bästa männsika i världen, han är lixom BÄÄÄÄÄÄSSSST! :) cool som fan också ! och jag är värsta nooben :) kommer aldrig vara lika cool som kim!

Hallå! Det roliga är att jag nyss satt vid...

Hallå! Det roliga är att jag nyss satt vid datorn, men orkade inte blogga xD Så det fick bli ett tråkigt sms-inlägg ist. Just nu sitter jag och kollar på Desperate hoursewives. Nyss käkat glass oxå ^^ Men det var inge gott, för fick ta mjölkfri -_- Idag så är det tisdag. Denna dag har varit sådär.... Åkte hem på lunchen för jag hade haft ont i huvudet enda sen första lektionen. Så var lika bra att åka hem. När jag kom hem så gick jag på toa, hämta banan och alvedon och la mig i sängen och sov. Sov till kke halv 5 sedan mata jag ida och fixa andra saker. :) Imorgon är det onsdag och vi har brännboll :d Tycker seriöst att det är jätte roligt! :thumbup: Och lyckas oftast få iväg bollen oxå ;) Sen ska jag jobba. 17.15 till 21.00. Skulle egentligen åkt till valbo imon med sara, men eftersom jag inte jobba idag så måste jag göra det imon.. Men hade ändå inte kunnat åka till valbo imon, får visst pengarna på torsdag och inte imon xD Aja, ska kolla klart på programmet sedan blire gcb ;) (good christen (stavning?) bitches) Och radera sms, hur jävla seg som helst är mobilen nu alltså ;o Pusshej!


NY VECKA, NYA TAG!

Hallå!
Idag är det måndag, hatar egentligen måndagar men denna har varit helt okej!
Gick till bussen, hoppade av vid tigréns med sara, bullen och ina. Går först till banken, kollar kontot och ser att jag har 16.14 spänn, tjenare rik! Köper tuggummi på arne och går till skolan. Sätter mig vid datorn och ser ATT JAG FÖR FAN KUNNA HA HAFT SOVMORGON TILL 11.40!!!!!! Fatta hur sur jag blev! -.-
Fick sluta lite tidigare så stack till öppna förskolan.(den är vid kyrkan). Det var en liten pojk som ville sitta i mitt knä och jag tror att han vart lite småkär i mig x) Hans mamma sa att jag påminde om en han känner. Sedan så var min hemkunskapslärare som jag hade i hemkunskap på högstadiet och hennes dotter molly där. Molly var såååå söt! :D
Åkte iaf hem med mamma sen och käka några jordgubbar när jag kommit hem. Sedan tanka jag och mamma min moppe och så drog jag mot jobbet! Idag så lyckades jag sälja för första gången! :D :D :thumbup: :thumbup:
Man fick värsta kicken!
Nu ska jag borsta tänderna sedan sova. En dag imorgon oxå ;)

GILLAR'T!


VARFÖR ÄR JAG INTE RIK?!


HALLÅNBOOT

Hallå!
Sitter just nu i soffan och dricker cååla och käkar hallånbootar!
Familjen är inte hemma, tror det är någonstans för anton hade match.
Så är ensam hemma! :D
Kom hem från torshyttan för ett tag sen, linda fråga om jag hängde på så sa way not och drog iväg! Eller hon hämta mig (a)
Innan jag åkte så hade jag på mig matolja, JAG SKA BLI BRUN! Ska sola solarium någon dag oxå tror jag. Vill ha iaf lite färg till skolavslutningen. Vill ju inte vara lika vit som klänningen om jag ska ha en vit ;o Har inte köpt något än :o Men ska ta ledig från jobbet på onsdag och dra till valbo med sara! Måste ju köpa något :o
Har varit i torsåker och hemma hos sara idag oxå. Vid 20 i 11 så hämta kicki, anders och adam mig sedan drog vi till torsåkers kyrka. Sara och linda hade konfa avslutning :) moa och rebecka sjöng jätte fint, de sjöng solo. Fast vi var i kyrkan i typ 1.5h så jag tröttna rätt snabbt... Sedan åkte vi hem till sara och där bjöds det på smörgåstårta och tårta, inte lite fet man blev då :o
Nu ska jag gå, pusshej!

TOMATO FACEEEEEEEEEE

Ett ord: MUMS!
Hallå! Såklart så har jag bränt mig idag.. I fejjan och i knävecken. Har haft på after sun och det hjälpte väldigt mkt kan jag säga!
Skrev ju tidigare idag att jag skrev ett inlägg igår hos sara som jag skulle lägga upp senare idag, skit it det. Allt hade inte kommit med -.-
Igår jobba jag iaf 4-8. Ringde mina första samtal, bland det läskigaste jag gjort fan.. Måste träna på mer om produkterna jag ska sälja, satt ju som en idiot och hade hjärnsläpp, haha.. Pappa hämta mig sedan drog vi till robertsholm. Mamma och 3 av mina syskon var hos Sara och Don så jag käka när jag kom dit. När vi åkt hem därifrån så packa jag och så skjutsa pappa mig till bästa vän.
Idag gick vi upp 8. Inte lite trött man var då... Vi åkte iaf mot kyrkberget (storvik) vid kvart i 9. Sedan var vi där till ungefär 7-6 tror jag. Som jag nämnde så har jag bränt mig, inte bland det skönaste då..
Blev illröd i fejjan och i knävecken men ingen annanstans? Snacka om knas ;o Gick i korta shorts i hopp om att bli brun... Men icke! Gud straffar mig nog.. Så kanske fuska med stekarmaskin (solarium) (a) Men isf är det bara för att få lite färg, ska inte sola varenda dag och bli beroende ;o
Saras föräldrar och adam kommer hämta mig halv 11 imorgon bitti så måste ta och sova. Ska på Saras och Lindas konfermation :D Pusshej! Får se om bilder osv kommer upp imon någon gång!

Ett inlägg som jag skrivit nu på kvällen k...

Ett inlägg som jag skrivit nu på kvällen kommer upp imon. Det gick inte att lägga upp det så lägger upp det imon. Nu ska jag sova, godnatt!


TRÖTTER

Tjenare sveriges mest oplockade ögonbryn! Mina ser inte ut sådär nu.
Hallå! Förlåt, förlåt och åter förlåt för min kassa uppdatering! Men har varit på jobbet (höhö, skönt att kunna skriva jobbet (a)) efter skolan, så har kommit hem vid 9-10 varje dag. Vilket är väldigt jobbigt.
Är väldigt trött just nu, men snäll som jag är så uppdaterar jag iaf! Statistiken har sjukt väldigt mkt, knappt någon som läser men ska ändra på det! Imon jobbar jag igen, börjar 4 och jobbar till någon tid jag inte vet ^^ Får väl se! :thumbup:
Idag så hade vi dag 3 på vendator. Vi gick igenom lite sedan fick vi gå ner där man ringer ifrån och sitta och lyssna på/med en person när den prata med en kund. Jag är nervös inför att själv prata med någon, det är inte själva pratandet utan vet knappt vad jag ska babbla om.... Har iaf med telia att göra! :D
Idag i skolan så var vi till Robertsholm på "Förskolans dag". Väl på plats så klippte/klistra, degade med lera och droppa färg tsm med barnen. Eller barnen fick prova på att göra de 3 sakerna och vi hjälpte dem.
Var kult, men hade viljat varit liiiiiite brun så att jag kunna ha gått med linne så jag kunna få lite färg, men är extremt blek så vågar inte ta av mig tjocktröjor och jackor för att inte folk ska bli blinda.. :o
Fick även soppatorsk på vägen hem från jobbet. Trodde att jag hade soppa, men icke! Har åkt väldigt mycket moppe idag så får skylla på det tror jag... :) Nu ska jag börja stänga ner och sen sova, är jätte trött som jag nämnt. Pusshej! :D

Åter igen ett sms-inlägg... Förlåt för det...

Åter igen ett sms-inlägg... Förlåt för det men har nu haft utbildningen i 2 dagar på raken och det känns :o Som att gå i skolan 2 ggr samma dag f*n :o Idag fick vi iaf reda på vad vi skulle ringa till folk om. Vi kommer ringa åt telia, vilket ni troligen känner till. Imon ska jag ringa första gången, PANIK!! Tänk om jag failar sönder :( Han som berätta för oss, mattias, kommer även vara som våran ledare. Undrar vi något så går vi till honom osv :) Han verkar iaf vara en skön kille (ta ej på fel sätt), han var liksom lite mer "ungdomlig" av sig vilket är bra! :thumbup: Nä, nu ska jag sova. Kommer nog inte skriva något riktigt inlägg imon heller så ni får klara er med sådana inlägg så länge! Vi bf 1or ska till robertsholm imon med 2orna på bf, så måste vara utvilad tills dess ;) Pusshej!


Hallå! Snacka om att jag har tur! Vi skull...

Hallå! Snacka om att jag har tur! Vi skulle ju börja kvart över på utbildningen så tänkte åka ca 16.35 MEN sprang runt som en galning och åkte kvart i ist!! PANIK!!! Men när jag väl kom fram så skulle vi börja senare xD aja, vi börjar nu så hejdå!


Hallå! Orkar verkligen inte sätta mig vid ...

Hallå! Orkar verkligen inte sätta mig vid datorn så det blir ett till tråkigt smsinlägg idag. Är hur trött som helst, knappt så att jag kan hålla ögonen öppna f*n :o Ligger iaf i min säng med nyrakade ben, tyvärr inte så ofta det händer för jag är slö (a) Delar säng med min tjockis oxå, hon tar över hela sängen xD :o Var iaf på utbildning på vendator idag, gick bra. Vi fick presentera oss och så fick vi reda på lite vad jobbet handlar om, vilket företag vi ska ringa för (vi ska ringa för telia ^} osv. Imon ska vi få kolla när någon sitter vid datorn för att lära oss hur man gör osv :) Var inte där enda till 9, utan vi var klar redan före 8 så åkte raka vägen hem. Och så var den inte rak :ppPPpPPppPppp Har även räknat ut att jag kommer tjäna ihop 5100 kr på en månad :d Fast måste ju dra av skatt oxå antar jag, men det blir ju ändå rätt så mkt tror jag :d Aja, skittrött nu, pusshej!


Hallå! Fail.... Trodde hon jag blev interv...

Hallå! Fail.... Trodde hon jag blev intervjuad av sa att jag skulle komma dit halv 5 men det var visst kvart över.... Slipper iaf oroa mig om att komma försent ;) Väntar iaf på billy och linus nu, ska vara med dom en stund innan jag ska dit igen :) fast hinner dock knappt vara med dom för dom är visst skit sega xD aja, får se om jag hinner skriva sen, pusshej!


Lite uppdatering, jag fick jobbet på venda...

Lite uppdatering, jag fick jobbet på vendator! ='D Ska dit på utbildning imon klockan halv 5 till 9. Sedan skulle jag dit på onsdag oxå tror jag :) Så nu behöver jag inte oroa mig om pengar i sommar, skönt! Ska försätta kolla på 10 kids and counting och kolla om någon är social på sms, pusshej!


4LL4 84RN KÄK4 B34 FÖRUTOM LINN34, H0N KÄK4 8RUN5Å5.

Hallå! Väääääldigt random rubrik xD
Just nu sitter jag och är skit nervös, var ju som ni vet på jobbintervju på Vendator igår och hon skulle ringa nu på eftermiddagen/kvällen så jag väntar och väntar.. Tänk om jag inte får nå jobb, då blir jag fan ledsen :(
Min katt är i min garderob nu igen oxå -.- Förstår inte det kula...
Varför ringer hon inte? :'( Kanske gav jag nah fel nummer :o
Aja, ska kolla på tv nu. Pusshej!

TJ3N4



Snygg!

Hallå!

Jag orkar inte göra något, så tänkte uppdatera lite ist. Just nu så har jag svenska och vi gör typ inget. De som har rester syssla med det och dom inte har några gör typ inget. Eller jo, vi fick en häfte där man kan kolla hur man använder powerpoint men det är super tråkigt x) Därför bloggar jag ;)

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, kanske tar en promenix? ;) Tror att solen skiner, vilket är bra :thumbup: Det halvregna imorse så jag satte på mig luvan på tjocktröjan och har den fortfarande på ;) Tänker iaf inte ta av den nu, för då blire "tjenare svinto!" Mitt hår ligger som en hjälm på skallen xD

Har inte så mycket mer att skriva nu, pussehej så länge!

FÖR MÄTT.


Ibland när jag gör om bilder, så blir mina ögon blåa? Fast egentligen så är de blå/gröna :o Om jag ska vara ärlig, så är mina ögon en av sakerna jag gillar på min kropp ^^
Hallå! Ligger just nu i min säng, är för mätt och halv kollar på tv:n. Har egentligen väldigt tråkigt, kke ska kika på en film? ;) Ska jag vara ärlig så har jag inget att skriva, så vi syns imon ist. Pusshej! :)

Tjockis

Hallå! Just nu sitter jag på rondellen med Linda, Pontus, Astrid och Linus. Jag har varit på jobb intervju på vendator, tror det gick bra :D Hon skulle iaf ringa imon så jag får reda på hur det gick. Jag och Bullen åkte på min moppe hit, gick skitanabbt! Vi kommer säkert upp i 180. Jag och Linda ska snart få våran pommes som vi ska trycka i oss! Smala <333333333 Orkar inte skriva mer nu, pusshej! :)


JÅÅÅÅBBBBBBB

Hallå!
Idag ska jag till vendator för att se om jag kan få en sommarjobb. Ska även söka genom kommunen, MÅSTE HA ETT SOMMARJOBB!
Tvinga linda att följa med oxå ;) Eller hon följde med frivilligt xD Men ändå ;)
Kommer nog inte vara i hofors så länge, har inte så mkt cash... Tänker käka innan oxå! ;o
För första gången på 1000 år, så snacka jag faktiskt skype igår :o Igår natt eller vad man ska säga, just för att en person tvinga mig... Sedan dissa h*n mig.. Gick iaf och la mig! Fast smsade lite innan ^^
Nu ska jag springa och duscha!
BTW: GRATTIS MAMMI! :D :thumbup: Nu blir du gammal ;)

H A N N A

Hej. Ovanligt att jag skriver "hej" va?! ;) ;)
Sitter iaf i min säng och käkar chips och dricker sockerdricka (a). Kollar även på filmen hanna. En Action film och jag gillar sådana filmer, för er som inte visste det ;) Har lånat 7 filmer av sara, eftersom jag knappt har några själv :s
Haha, en person ringde mig nyss (som troligen läser detta, knäppo.) Och jag fatta knappt vad h*n sa xD Skrek bara en massa och sa hallå? xD
Dagen har jag iaf tillbringat med sara :) Vi var hemma hos henne och jag har seriöst åkt fram och tbx 3 ggr idag xD Vi satte upp deras studsmatta, halvsov sedan på den, var ute och gick 6 kilometer (hurtiga), sedan kolla vi hur långt vi gått, så vi åkte moppe den sväng vi gick xD Och då fick vi reda på att vi gått 6 kilometer :) Stackars trixi vart väl jätte trött efter det, hon skulle ju halvspringa hela vägen :o Vi bar ut deras ute möbler oxå åh käka glass! Så jag och sara har varit ute i stortsätt heeela dagen :D Vilket är superbra!
Nu ska jag fortsätta kolla på filmen och mummmsa på chips och dricka! Pusshej

Walla kom bo i mitt hjärta, du betalar inte hyran..

Randåm miket gamal beld.
Hallå! Blev inge äventyr. Vart tråktyr. Vi gjorde INGET när vi var hos linda. Så jag och linda drog hem efter att hemliga personen åkt hem. Sen jag kom hem så har jag lagt mig i sängen och käka chips xD Och skrivit med lite personer och kikat runt på youtube. Älskar att hitta bra covers (a)
Har inte så mkt mer att skriva, ska springa till toan och borsta tänderna och KISSA. Kissar snart på mig :o Pusshej!

SEXY


ÄVENTYR

Hallå! Vi drog inte till gävle, utan till valbo. Och denna gång inte bara för att käka utan de handla faktiskt saker ;) Elin och filip behövde skor och jag hitta världens snyggaste skor! Fyfan, dom var så jävla frääään! :D Synd att jag inte hade cash.....
När jag får pengar så ska jag iaf köpa skolavslutnings kläder! :D Är ju på tiden att köpa det nu :o
Jag har iaf plattat hela mitt hår, noga. Vilket jag inte brukar göra för det tar 100 år! ;o Onödigt ändå, så fort jag går ut så blir det lockigt -.- Bara väääldigt irriterande. Ska iaf snart bege mig mot sara sedan åker vi till bullen. Kommer spendera kväll där, myyysss! Vi ska vara i lindas grillkåta (som en liten stuga) med några :D
Aja, pusshej!

YOU KNOW MY NAME, NOT MY STORY.

Hallå!
Sitter just nu skriver med en person och fixa nyss en bild. Kom hem från linda vid ungefär 10. Käka lite frulle då, åt inte hos linda x) Jag vaknade iaf vid 10 i 8. Eller blev väckt då... Jag, linda och Elin satte oss och kolla på en skräck film, Grave Encounters.
Den var egentligen inte så överdrivet läskig, bara väldigt overklig xD Satt och asgrava typ xD Den handla iaf om att de var på en gammalt mentalsjukhus som var hemsökt (som alltid i skräckfilmer) och de gjorde ett program om sånt. Personer försvann osv, ena blev först stryp sedan fick han elchockar genom kroppen. Den kille var även ett medium. När vaktmästaren skulle gå från sjukhuset så bad ena killen honom att låsa dörren med hänglås osv. Sedan så hitta dom inte ut och alla dog/försvann. xD
Jag åt iaf hemma igår kväll, sedan åkte jag till linda för att tillbringa natten där. Direkt så stack linda och jag iväg när jag kom dit, vi skulle möta en person. Elin stanna hos linda. Vi mötte h*n iaf och prata en stund. Jag fick åka runt på bullens moppe (a) Sedan så bestämde sig personen för att börja åka hem, så den gjorde det. Men h*n kom inte så långt xD Sluta med att h*n sov linda, efter en livlig diskussion med elin...
Nu ska jag åka till gävle, pussehj! :D

Vid tha heztbafer

Hallå! Just nu så sitter jag på lindas moppe och vi är vid hästboaffären och träffar en person :) Vi har väl inte så överdrivet kult om man säger så... xD

Idag så cykla vi iaf till hofors, det gick väl bra? Ingen dog iaf :D

Vi gjorde nt så mkt i hofors, cykla mest runt :o Orkar inte skriva mer nu. Pusshej! :D


NY DUSCHAD

Helt osminkad och lufttorkat hår, men snygg ändå ;) Fast.....
Hallå!
Var ner och duscha för en stund sen, sköööönt!
Idag så ska troligen jag, greger och bullen cykla till hofors ;) Elin åker ju snart till turkland så vi ska passa på att hänga extra mkt! Sara är på folkrace, eller inte riktigt än, hon skulle dit 3. Jag sitter iaf här halvt påklädd, bara hunnit sätt på mig underkläder och jeans och så strumpor. Vet inte vad jag ska ta på mig mer x)
Har nyss målat ena tumnageln oxå. Igår så tänkte jag göra franska manikyr, men målade bara vitt på ena nageln xD Så tog bort det och måla den som de andra fingrarna :)
Vad vi ska göra i hofors vet jag inte, hänger bara med ;) Elin sa att hon ville cykla dit, och det vill f*n jag oxå :D :thumbup:
Bullen rider tror jag, så det är väl hon vi väntar på. Jag ska käka innan oxå, har ju lite dåligt med cash... Vet f*n inte vart alla pengar tar vägen, tror någon äter upp dom för mig :(
Aja, kommer troligen skriva mer sen. Pusshej!

NAW!

Hittade den HÄR!

STUPID

Fattar seriöst inte hur jag kan gå på allt hela tiden. Känner mig så jävla lätt lurad. Varför ska jag vara på toppen sedan hamna på botten? Har jag gjort något eller? Visst, tar inte så bra beslut ibland, men behöver inte straffas för det....
Inget som påståtts är inte sant. Don't take me so seriously all the time, i'm not a serious person.
För er som inte har den blekaste om vad tusan jag pratar om, bäst så. Och vill inte bli bombad på sms, i på fb för er som har mig där osv. Jag gjorde ett misstag. Inte perfekt heller.

YOU ARE THE REASON MY MIDDLE FINGER WAS CREATED.

Hallå. Är inte på världens bästa humör, tyvärr. Lögnare är väldigt irriterande. :)
Idag så började iaf dagen med nationellt prov, sög snopp. Tror det gick åt helsinki seriöst... Varför ska just jag suga på engelska? :(
Sedan så skulle vi planer inför 2 dagar som vi ska tsm med 2: orna på fb. Det gick väll bra, det enda jag gjorde var att hämta en kartong och satt vid datorn x) Fast vid datorn så fixa jag en inbjudan tsm med bu och silje :)
Eller linda tog över xD
Sedan hade jag lunch, sedan flytta vi lektion vi skulle ha sist till den efter lunchen ist. Så vi fick sluta efter svenskan. Vilket betyder att jag hann med cpbussen hem ;)
Har städat upp lite på rummet, käka mat och slöat sen jag kom hem. Juste, vi har ju ledigt i 4 dagar nu pga kristi himmelsfärd ;)
Aja, ska pysa iväg. Pusshej!

NÅGRA RANDOM LÅTAR EGENTLIGEN SUGER XD

Nu kanske ni undrar va tusan jag lagt ut, men det är så att dessa är med i program jag brukar kolla på. Det går på 5:an varje dag och heter unga mödrar.

Hallå igen! Ligger just nu i min säng bred...

Hallå igen! Ligger just nu i min säng bredvid min tjockis-katt. Hon tar seriöst över halva sängen, på längden. Så så sträcka ut mig på en väldigt liten bit... Sen jag skrev sist så har jag hunnit plattat håret m.m. En del anser nog att det är väldigt onödigt att platta håret när man ska lägga sig. Det är det delvis oxå, men man slipper platta jätte mkt imon vilket är positivt ;) :thumbup: Imorgon så har jag engelska nationella i engelska. Lyssna grej och sånt. BLÄ sammanfattar jag det med. Har iaf en pepsi som jag tänker dricka medans och så tänker jag ta med en frukt. Annars kommer min mage tala med alla i rummet :o Aja, ska kolla på det sista som är kvar av GCB sedan sova. Fast kommer smsa en stund oxå ^^ Pusshej!


HELT J*VLA FUCKING RANDOM SAKER OM MIG!

Jag HATAR när det blåser, snöar eller regnar i nacken på mig. Så himla vidrigt. :o

Jag tycker faktiskt inte om att prata i telefon eller skajp.(skype) :o

Jag saknar en person som jag varit bästa vän, men som jag inte pratar med längre..

Jag är faktiskt en väldigt knasig person, fast det visste ni nog redan :D

Jag tycker att det är onödigt att klaga på folk som bloggar, om ni nu inte gillar det, läs inte då? Ingen som tvingat er xD

Jag börjar faktiskt få bättre självförtroende. Förut var jag väldigt osäker men nu börjar jag sakta men säkert bli säker osv. Har insett att jag faktiskt är fin. :thumbup:

Ibland kan jag gå från hur glad som helst till super deppig. Förstår inte varför. :(

Jag tycker inte att man ska få pengar t.ex. för att bädda sängen. Antingen så gör man det eller så gör man det inte. ;)

Jag behöver seriöst klippa mitt hår. Så himla slitet! :o

Väldigt ofta så känner jag mig dryg mot en del. Spammar i chatten på facebååk osv.








TURN TO YOU - JUSTIN BIEBER


ONE HET DIRECTION

Hur j*vla snygg får man bli egentligen? Och hur j*vla bra kan man sjunga? Hela paketet alltså!

Lättia, Kättja, Flättja

Hallå!

Har nyss haft dubbel lektion i en utav a-c's kurs. Men det gick bra, för facebook är min räddare ;) Oxå hade jag ju godis åh! :thumbup:
Idag slutar jag halv 4, då beger jag mig till hoforshallen(HH). Där har sara och linda mässa, fast inte bara dom såklart x) Ska gå runt där med sara, hon sa det till mig. Annars kommer jag få gå runt forever alone :s Det vill jag ju inte direkt :o

Har iaf matte 14.35, så det är en stund kvar. Sen så tar jag nog 4 bussen hemåt, moppen står ju där :) Glad att jag hann åka moppe till torsåker innan bussen kom. De senaste gångerna har ajg varit för seg, så har blivit tvungen att åka till hofors ist xD

Aja, vi ses. Pusshej!

SWER ON THE FRÅGA

kim om ALCATRAZ:
lika fin varje gång ;*

Svar: naw, älsklingen då ;)

ALCATRAZ

Hallå! Ligger just nu nerbäddad i min säng och kikar på alcatraz som går på 4:an atm. Fast det är snart slut. Svettas ihjäl om mina fötter gör jag oxå. Väldigt ovanligt vill jag påpeka. :o
Iaf, slutade vid 10 över 3. Började gå mot p3 för att hoppa på bussen, men då är det någon som tutar som en dåre bakom mig. Gissa vem det var? Jo mamma muuu. Både anton och jag hoppa in och så åkte vi hem. När jag kom hem så gick jag först på toa, sedan satte jag mig vid datorn. Kika runt osv, sen nån timme efter så skrev jag klart ett arbete om barnpornografi. Sedan gjorde jag nästan 3 restuppgifter av 4 i matte. Vet inte vad som hänt, men det går inte bra för mig i matten kan jag ju säga... Så har iaf gjort klart nästan 3 st blad, sista pappret försökte jag mig inte ens på, för jag vet att jag inte fattar något. Så får be min mattelärare om hjälp. :)
Har inte gjort mer än så, suttit vid datorn bara. Och pluggat lite. Nu ska jag kika runt en stund till, sedan sova. Godnatt alla som orkar stå ut med mitt babbel ;)

EN VÄLDIGT AWESOME PERSON


2 ST COVER'S AV SAMMA LÅT JAG TYCKER ÄR RIKTIGT BRA!


Hallå! Just nu så sitter jag och väntar på...

Hallå! Just nu så sitter jag och väntar på att min svenska lektion ska börja. HATAR verkligen måndagar, dom suger manligt kön! Sitter och retas med bullen på sms oxå, och hon bli jätte sur xD Så jävla skoj! :thumbup: Slutar 15 över 3 så tar cpbussen hem. Som varje måndag ^^ Bu är sjuk,så är ensam idag :( Men det är faktiskt väldigt skönt :o Fast lite tråkigt oxå :oTror ni fattar x) Men nu kommer jag inte på någe meh, vi syne i fömiddag!


VAR TVUNGEN XD


BAD CRAZINESS

Hallå! Har nyss skrivit klart ett skolarbete, skönt! Till något mindre skönt, DET KLIAR SOM SATAN I MINA ÖGON. Nästan så man blir med negerbarn. Fråga inte ens om uttrycket! xD
Börjar verkligen, verkligen känna av pollen i ögonen nu :( Kliar och kliar.
Iaf så kom sara hit och vi var här en stund, hoppa bl.a kråka xD Sedan drog vi till henne, för vi skulle till gävle och kolla när adam spela fotbollsmatch. Vi tänkte åka dit för elin och linda skulle dit, men sedan skulle dom inte dit? Elin stannade hemma för hennes familj skulle inte dit och linda dissa och drog till hofors och var med billy och linus ist?
Men sara och jag åkte iaf till gävle. Vi träffade olivia som det går år och dar mellan gångerna man träffar henne. Var iaf jätte kul att se henne :thumbup: Hon skulle ha fotbollsträning där adam hade match :)
Efter matchen så drog vi till valbo, för dom skulle handla lite på coop forum. Sedan åkte vi till statoil i sanviken för kicki skulle posta ett brev. Sedan släppte dom av mig hemma på vägen hem. Sen jag kom hem så har jag duschat och käkat. Även plockat ur diskmaskinen!
Nu ska jag kika på Jersey shore sedan sova, godnatt! :D

ZOMBIE

Hallå!
Ligger just nu i min säng och kikar på tv. Ska snart klä på mig, borsta mitt hår som jag fan aldrig kammar känns det som, borsta tänderna och bege mig ut! Mamma sa att det var 18 grader ute! :thumbup:
Får se om jag hittar på något med klantarna idag. Kommer iaf hitta på något med sara, för en utav dom andra är tydligen väldigt negativ osv och den andra svarar inte. Tydligen så skulle den ena kke bort.
Sen så måste jag skriva klart ett arbete som måste vara klart tills imon. Så skriver säkert ikväll, pusshej så länge!

GODISET, VART ÄR DU?

Hallå i skygen! Lyssnar just nu på musik, soft! Kika nyss på typ sista 20 minuterna av bröllopsduellen oxå, måste se hela någon dag! :o Den är ju skapligt bra om jag inte minns fel :D
Jag skulle ju egentligen hitta på något med klantarna, men det blev inge. Ingen visste vad vi skulle göra och linda dissa oss och drog till torsåker. Hon sa tidigare idag att hon skulle åka dit över dagen, men aja.
Så stannade hemma och käka grillat ist, mumma! Sedan hamna jag här, alltså framför datorn ;)
Funderar seriöst på att kolla på new moon, länge sen jag såg den :o Och det är den enda jag har av twilight serien x) Men skulle vilja ha sista filmer, vill se den igen! :thumbup: Såg den ju på bio ;)
aja, pusshej!

CIMORELLI - MILLION BUCKS


TJOFADDERITTAN

Hallå! :D
Vet inte varför, men är skapligt glad :thumbup:
Kom iaf hem från valbo/sandviken för inte så länge sen. Har bara hunnit byta om till mer bekväma kläder och lagt mig i sängen x) Borde egentligen vara ute i det fina vädret, men fryser seriöst när jag är ute :o
Har hunnut rolla mina braller oxå! ;) Dom var håriga som en hårig grej :o
Min bebis ligger iaf bredvid mig, hon ligger vid typ kuddarna. Eftersom jag ALLTID får eftermiddags solen rakt in i mitt rum så hon blir helt stekt! :o Hon är ju hel svart och om hon ligger i solen och sover så blir hon = stekt katt.
Vilket inte är bra!
Har ingen aning om vad jag babblar om xD Ska iaf med klantarna och se om vi ska hitta på något eller inte. Kke skriver sen. Pusshej!

On tha sjukhus

Hallå! Just nu sitter jag på Sandviken sjukhus, Ida har länge varit hård i magen men nu är hon tvärtemot. Stackars bebis! :( Vet inte hur länge vi blir kvar här, Inge länge hoppas jag... Hatar sjukhus. Usch! Sen ska vi nog käka på Max,smala (a) Men vi ska äta borta just för att hon hade tid 12 och hon är ju liten och det blir ju mitt i maten för henne :o aja,ska dra nu!  Pusshej!

t.A.T.u

Lyssna mkt på dessa när jag var liten :)

TEENAGE DIRTBAG


JAG KUNDE DÖ FÖR DIG, NU ÄR DU DÖD FÖR MIG!!

Hallå!
Sitter just nu och smsar/skriver med 4 st samtidigt som jag fortfarande har ont i huvudet.. Vet inte varför heller :( Har tagit en alvedon oxå.
Vi åkte iaf till torsåker och gick hem till stoffes kompis. Satt där nån timme sedan drog vi hem. Vi skulle sova hos linda, men jag hade ont i huvudet så drog hem ist. Så nu sitter jag här.
Har inget mer att skriva, så pusshej!

LÅNGISAR

Hallå! Som ni kke listat ut så lyssnar jag på Ai se Eu Te Pego ;) Har lyssnat på den ett antal gånger på raken nu :o Varför vet jag inte heller...
Idag är det fredag som någon nog inte missat. LOVE IT! Då får man sova ut imon :'D 
Hade iaf sovmorgon till 9.35, så det var meningen att jag skulle ta bussen från torsåker men såklart var jag seg så valde att åka ända till hofors. Mitt misstag... Såklart så REGNA det när jag åkte hem. Tjena pissblöt!
Kunna ha gett vatten till en hel familj av min jacka, seriöst... Den var skit blöt!
Aja, ska väll chilla nu innan jag drar mig mot torsåker med bullebella. Hon skulle träffa Ståffe :)
Pusshej!
På svännnska:

AI SE EU TE PEGO

För som inte vet, så fick det faktiskt en dans till denna låt. Såg en video på fb förut och man ser ju på videon ovan att dom dansar. Det skulle jag vilja lära mig :o Fast den verkar vara lite dörty ;) (dirty). Men vem har sagt att det ogillas? ;) Kommer upp ett till inlägg!

FAN, ÄLSKAR HONOM!


FRÅGESTUND

Eftersom jag är bäst så tänkte jag ha en frågestund och SVARAR PÅ ALLT. Hur personligt det än är,så lovar jag att svara!
Ta chansen att ställa några frågor nu ;) Vad vill ni veta om lilla mig? ;) Alla som vill vara anonyma är såklart det!

DRICK DEN


TÅRSDAG

Hallå!
Ligger för tillfället i min säng, vilket inte är så ovanligt. Men är man lat så är man liksom :o
Just i skrivande stund så smsar jag med både elin och sara. Plus att jag är jätte trött, kke "råkar" somna en stund sen ;)
Ska iaf till torsåker senare med bullen och krut. Antar att bullen ska hoppa på ho-banan :) Den där grusplanen som ligger bredvid ^^ Sedan ska vi ut på äventyr ;) Tror vi skulle åka moppe med några i torsåker, så kommer troligen inte uppdatera mer idag. Nu ska jag "råka" somna för personen jag skrev med nyss skulle pela pel :o (spela spel). Pusshej!

ON THA LEKTION



Hallå!

Sitter just nu och skriver om olika lagar och det är skit tråkigt. Jobbar tsm med bu och hon sitter och äter ett peäron. Alltså inte en mamma eller pappa ;) För er som inte vet så brukar jag kalla föräldrar för päron! ;)

Jag är oxå sugen på att käka något, men är för fattig. Eller vill snarare inte lösa pengar på något. Idag är det skit äcklig mat, lapskojs. Det kan någon köra upp i röven för det smakar jus det, röv. BLÄÄÄ!!
Tur att jag slutar 20 över 1! Då ska jag käka något mkt godare när jag kommer hem, sådeså! ;)

Skulle seriöst kunna döda för en pk just nu, fast vill inte dricka det så ofta eftersom det inte är bra för ens  hjärta. Men en skadar ju inte ;)

Jag vill ha 12 spänn just nu..... Då får jag både TÖaSt och Jååss. Hejdå.
Pusshej, adios!

Update: Linda, min lärare skulle kolla om hon hade några cash i plånkan ;) Kommer naturligtvis lämna tbx dom om hon har några :)

THE BOYS WHO....



TOO CLOSE

Synd att jag inte hade en fet jävla bas så att jag kunde känna vibrationerna...

"VAD ÄR ETT KINDER?" "JO, ETT BARN SOM ÄR MÖRK PÅ UTSIDAN OCH LJUS PÅ INSIDAN."

Hallå! Visst har jag en bror med dålig humor? ;) Så dålig att det nästan var bra! ;)
Sitter just nu och lyssnar på Rihanna, hon är fan sjukt bra! :o
Blir så himla slö av vädret, sjukt! Och så är det ju pollen ute nu oxå, vilket jag är allergisk emot -.- Mot björkpollen för er som undrar, finns ju olika slags pollen.
Tänkte göra den där videon idag, men tror jag gör den någon gång i helgen ist. Då har jag ju iaf tid att göra den :)
Idag fick jag reda på betyget på en uppgift jag gjort, skulle intervjua mamma. Jag fick iaf betyget D+ -C. Alltså varken D eller C x) Var tvungen att fråga först, för jag fatta inte xD Men hade iaf mellan D och C, så därför skrev hon sådär :)
Nu har jag faktiskt inte mkt mer, blir hemma hela kvällen iaf. Sara och jag hade tänkt att gå ut och gå, men jag ville inte när vädret är som det är ;o
Pusshej!
Ä L S K A R  S E R I Ö S T  D E N N A  L Å T ! ! !

VISSTE NI....

Att rihanna heter Robyn Rihanna Fenty? ;)

"OM MAN VILL FLYGA SOM EN ÖRN, SÅ SKA MAN INTE OMGE SIG MED KALKONER.

Hallå!
Har nyss käkat 2 tallrikar med hallonyoghurt och cherrios. Kommer ju dö om några dagar kan jag lova! Är ju laktosintolerant som en del vet, ni som nyss börjat läsa min blogg kke inte vet det :)
Och om man smäller i sig 2 tallrikar med hallonyouhurt som inte är laktosfri, så kommer magen säga ifrån, JA.
Aja, den dagen, det bekymret. :) Nu har iaf DHW börjat, alltså desperate housewives ;)
Har faktiskt inte mkt mer att skriva förutom att jag ska åka moppe till torsåker imon. Orkar inte åka hela vägen till hofors :o SÅÅÅÅ himla jobbigt när långtradare(lastbilar) och massa bilder kör om en hela tiden -.- Igår åkte jag dit när alla skulle till jobbet och åkte såklart hem när alla skulle hem från jobbet :thumbdown: :(
Pusshej!

100 SAKER MAN INTE BÖR SÄGA UNDER SEX

Men alla ser roliga ut nakna!

Är det där en riktig apa?

Väckte du mig för det?

Öööh.. nämnde jag inte videokameran?

Är det bara jag, eller luktar det bränt här?

(I en städskrubb) Och de säger att romantiken är död...

Försök att andas genom näsan.

Lite skavsår har inget dött av.

Älskling, stängde du bakdörren?

Men, jag får finnar av vispgrädde.

Person 1: Är detta första gången för dig?Person 2: Ja...idag.

(På det diskreta hotellet) Skynda på! Rummet hyrs per timme.

Kan du ge mig fjärrkontrollen?

Tar du Sparbankskort?

Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...

Vid närmare eftertanke så kan vi väl släcka ljuset.

Kan man tänka sig, jag som försökte stöta på din kompis!

Jag ger inte mycket för den där mun-mot-mun metoden.

(Vid användande av kroppsfärg) Försök att inte fläcka ner, va?

Hoppas du är lika snygg när jag är nykter...

(Medan du håller i en banan) Det här är ett trick som jag lärde mig på zoo.

Får du in FilmNet 1 och 2?

Försök att inte smeta ut min make-up!

Har du penicillin?

(Vid försök av att använda jordnötssmör sexuellt) Och jag som ångtvättade min soffa förra veckan.

Men jag som precis har borstat mina tänder...

Le, du är med i Dolda Kameran!

Jag trodde du hade nycklarna till handklovarna!

Jag vill ha barn!

Så mycket för förverkligande av sexuella fantasier!

(Vid en trekant) Varför ska jag göra allt arbete?

Vi kanske borde ringa Malena....

Vet du att taket borde målas om?

Jag tror du har på dig den bak-och-fram.

När är det meningen att det skall vara skönt?

Ställ tillbaka den där mixern i köket där den hör hemma!

Du är tillräckligt duktig för att försörja dig på det här!

Hoppas du förstår att jag gör det här enbart för en löneförhöjning...

Kom du ihåg att ta p-pillret?

Är du säker på att vi inte setts förr?

Jag önskar att vi hade skaffat TV1000...

Hoppas att den där läckan är från vattensängen!

Jag sa ju att det inte skulle funka utan batterier!

Men min katt sover alltid på den kudden...

Berättade jag att min faster Märta dog i den här sängen?

Du kanske orkar mer om du slutar röka...

Nej tack, den här delen klarar jag bättre själv!

Det är så härligt att vara tillsammans med någon i sängen som jag inte behöver blåsa upp.

Det här vore ännu roligare om vi var ett par till...

Du är nästan lika bra som min före detta!

Vet du vad definitionen på våldtäkt är?

Är det du som luktar eller är den här madrassen stoppad med rutten potatis?

Du ser yngre ut än du känns.

Du kanske bara inte är i form?

Du svettas mer än en galopperande hingst!

Det är inget farligt, bara lite utslag.

Nu vet jag varför han/hon spolade mig...

Äger din man ett avsågat hagelgevär?

Du ger mig skäl att förstå varför förspel är överskattat.

Vilken tampong?

Har du aldrig funderat på att fettsuga dig?

Och tänka sig, jag behövde inte ens bjuda på middag!

Vad tänker du göra till frukost?

Jag måste bekänna något...

Ikväll var jag så kåt att jag skulle ha kunnat ta hem en sugga!

Är dom där verkliga, eller är jag bara inte med i tiden?

Det är inte så att du blev förtryckt som barn?

Är det där en skulptur av en hängning?

Du kommer fortfarande rösta på mig eller hur?

Nämde jag mitt könsbyte?

Jag hatar tjejer som tycker att sex verkligen betyder något!

Älskling, har det gått för dig än?

Jag berättar vem jag fantiserar om, om du berättar vem du fantiserar om...

En bra plastikkirurg kan fixa det där på nolltid!

Räknas det här som en träff?

Svart & Vitt hade ett avsnitt om män som du!

Hick! Jag tror jag behöver en öl till innan vi börjar.

Jag tycker det är romantiskt att bitas, tycker inte du det?

Fråga: Du kan laga mat också va?
svar: Vad fan tror du jag håller på med.

När vill du träffa mina föräldrar?

Killen: Kanske hjälper det om jag tänker på någon jag gillar?
Tjejen: Dig själv?

Har du sett "Farlig förbindelse"?

Jag är ledsen för det här med namnskylten, jag har bara så otroligt svårt för namn.

Bry dig inte om mig, jag filar alltid naglarna i sängen.

(I telefonkiosken) Har du något emot om jag ringer några samtal?

Hoppas jag inte glömde gasspisen på, förresten, har du eld?

Var inte orolig, min hund är riktigt snäll för att vara en Pitbull.

Ledsen, men jag tänder inte på tanken att göra med med tårna.

Du kan väl i alla fall låtsas som om du gillar det!

Bra gele eller vanlig gele, jag sa 'Nej!'

Var tystare, min mamma vaknar lätt...

Jag slår vad om att du inte vet att jag jobbar för 'Se & Hör?'

Så det är därför dom kallar dig 'Blixten!'

Min gamla flick/pojkvän kunde hålla på mycket längre!

Är det här också en synd?

Jag har legat med fler kvinnor än Billy Butt!

Men du, när är det mina polares tur?

Långa kyssar är inte bra för mina bihålor...

Hur länge planerar du att vara 'nästan klar'?

Så du menar att du INTE var min blindträff?

Snodde den HÄR ifrån.


Sunny day

Hallå!
Sitter just nu och skriver väääääldigt segt, men det är för att h*n spelar.
Kalla mig fet, men imorse när jag drog upp byxorna (eftersom jag satte på mig dom) så sprack ena grejen man stoppar skärp i xD Tjockis ;)
Iaf, hade skula idag. Var som alla andra skoladagar, skapligt tråkig. Blev döv oxå :)
Markus "hoppa" upp bakom mig när jag satt i lilla "datasalen" och skrämde mig. Kan ju tala om att han lyckades, blev skit skrämd! :o :thumbdown:
Nu ska jag bege mig till köket och käka sedan har jag lovat bästa vän att följa med på en promenix ;) Pusshej!
P.S: ska försöka göra videon eller liknande idag oxå! ;)

ÄCKELBARN.

Hallå!

Angående min rubrik, är trött på sura pmsbarn! Om du/ni vet vem jag menar, isf kul för er!
Nu sitter jag iaf och väntar på att jag ska börja för dagen. Undrar vart pappa är, han skulle komma till skolan med min pollenmedicin :o Han hade köpt en ny förpackning och glömt den i bilen. Han inte säga åt honom innan han åkte heller.

Uppdatering: Nu har jag varit ut och mött honom. Ska börja stänga ner här och gå till grupprummet och hämta böckerna. Har tyvärr matte -.- Pusshej!

SWÄR IN THA FRÅGOER

liiiiiiiiiiiiiinda  ([email protected]) om KLUMPESNUSK:
ni åt upp de som var inuti juuh ;D

Svar; Jag vet x)

Sara
om Böja ögonfransarna på annat sätt.:
jag vill gärna veta! :)
Liiiiiiiiiiiiiiiinda om Böja ögonfransarna på annat sätt.:
ja me ;)
Svar; Det kommer nog komma upp en video mot helgen eller kke idag, om jag orkar ;)

Verkar vara en tjej med huvudet på rätt plats, för mkt av det hon säger stämmer fan :o

http://www.nattstad.se/mivewmolinaro

Böja ögonfransarna på annat sätt.

Vill ni att jag ska visa hur man kan böja ögonfransarna, utan att använda ögonfransböjare? Detta är ett sätt jag helt skulle kunna tänka mig att använda mig av! ^^

Släng in en kommentar om ni vill att jag ska visa, annars skiter jag i det :p


KLUMPESNUSK

För er som vet vad det betyder, ni behöver inte säga vad det betyder, för detta var en jävla knasig rubrik!

Hallå! Det jag nämde tidigare, alltså att jag hade något att berätta var att jag..... MISSA BUSSEN IDAG! :D :thumbup: Och det skulle snarare bli såhär : Fuck, missa bussen idag! EMOEMOSKÄRSKÄR! :thumbdown: ;( :mad:
Men som tur är har jag min sköning ;) Det var såhär att jag och sara åkte från mig vid 10 i 7 imorse och åkte till bullen. Hon hade inte fått igång moppen ännu, så vi stod där en stund tills jag insåg att bussen gått ifrån mig. Så drog iväg för att försöka hinna före den, men såg den vid krull så stannade och vänta på sara och linda. När de väl kom så sa jag att jag skulle åka till hofors ist, för jag skulle inte hinna med bussen. Så åkte dit :)
Kom till hofors när den var kke 20 i 8 och då satte jag mig i siljes, bu's och mitt grupprum, vid elementet :thumbup:
Efter skolan så stack jag till bruukäät och mötte klant 1 och klant 2. Vi feta oss på hansson och sara åh jag dela på en skata och linda åt en egen :) Till det drack vi Cula.
Sedan drog vi till Ärne och jag köpte godis, eller sara gjorde åt mig ;)
Nu ska jag fortsätta skriva med en person, pusshej!

Hallå! Just nu sitter jag forever alone oc...

Hallå! Just nu sitter jag forever alone och käkar lunch. Vi fick sluta tidigare från engelskan, därför har inte bu slutat än. Vi går inte på samma lektion :p Dagen började inte som jag trodde.... Men det skriver jag om sen ;) Ska iaf käka glass med sara och linda efter skolan. Nu ska jag fortsätta att äta, pusshej!


~

Jag börjar sakta men säkert få ett bättre självförtroende. Och det är såklart bra, men är rädd att jag blir för kaxig och att folk tar det på fel sätt. Och det är mindre bra. Men vill bli starkare och kunna säga ifrån, för det är exakt vad jag behöver. Bli S-T-A-R-K

jag är så rå, för farbrorblå. jag är ju på en helt annan nivå!

No matter what they say, I'm my own kind of beauty.
Hallå!
Sitter just nu och skriver med "Mr G" och tar reda på tvätt ;) Var nyss ut och körde in moppen i garaget. Ska ju åka moppe till torsåker med sara och linda :tumbup:
Jag frågade om de ville åka moppe med mig dit på morgonen och de skulle ända göra det, för dom har prao :) Så det skulle ta 2 bussen till hofors sedan ska vi käka glass på time tror jag ;) Jag slutar kvart över 3 så antingen kommer de till mig eller så hittar dom nog på något medans!
Sedan kilar vi iväg till time sedan så tar vi nån buss tbx till torsåker och åker på mopparna hem.
Idag så var vi iaf till moffa. Vi fick älgkött, potatis och sås. ÄLGKÖTT <33333 Min moffa är bra på det där med att skjuta goda älgar han! ;) :thumbup:
Vi spelade lite fotboll, cyklade på dampedan och kolla på ida när hon åt vitsippor och snigelskal x)
Där morfar bor så finns det jätte stora sniglar med jätte stora skal :o
Efter att vi kommit hem så träffade jag iaf sara nere vid gruvan. Vi kollade om det gick att sätta ihop våra moppar plus våra hjälmar med mitt moppelås, och det gick! :D Blir mkt lättare om man kan låsa fast allt, inte så kul om man kommer till busstation och så är mopparna eller hjälmarna borta :s
Aja, ska fortsätta med det jag höll på med. Pusshej!

The sun is shining and i feel awesome!

Haha, knas bild ;)
Hallå!
Snart ska familjen dra iväg mot moffa. Utom anton som har fotbollsmatch.
Jag trodde först att vi skulle vara hos moffa hela dagen, men vi skulle bara vara där på förmiddagen :)
Så då kommer jag hinna åka moppe när jag kommer hem ;) Om det fortfarande är sol då alltså...
Hade inte mkt mer att skriva nu, skriver säkert när jag kommer hem. Pusshej!

PAJAS

Vem vet, jag kke är en pajas? ;) Vart iaf nyss kallad så, förstår inte varför liksom :o
Ska iaf börja stänga ner datorn och springa och borsta mina vampyrtänder sedan sova. Pusshej!

STARSHIPS


I CAN BE YOUR HERO BABY

Hallå!
Sitter just nu och lyssnar på youtube, just för att jag knappt har någon tid kvar på min sf ;o
Har iaf spenderat i stort sätt HELA dagen i min säng! :question: Men det har ju varit ett riktigt knas väder idag, spöregnat, sol i 5 min, spöregnat osv. :o Fast nu regnar det iaf inte ute! :thumbup:
Tror vi skulle åka en sväng till moffa (morfar) imon. Hoppas det är fint väder så man kan ta en sväng på cykeln eller kke moppen? ;) Morfar har ju oxå en gammal moppe som min pingla, fast hans är ännu äldre tror jag. Ska nog sno mammas kamera och kolla om jag fastnar på kort! ;) Pusshej så länge!
Som min snygging. Fast min är RÖED! ;)

HAHA, GULLIGT! ;)


Every superwomen needs a superman

Hallå!
Sitter just nu i sängen och lyssnar på tacos spotify som jag får använda :thumbup:
Idag händer inge mkt tror jag, har iaf inte planerat och känner inte för att lämna huset ;o
Ska kolla på en film mamma och pappa hyrde igår, change-up. Trailer hittar ni HÄR!
Aja, ska kolla på filmen nu. Skriver säkert mer sen :) Pusshej!

ONE DIRECTION

¨
Hur orkar dom? xD

BIRDY

Vilken röst!

FB GREJ!

Lukas Hedlund - Kan inte skriva om dig, för jag vet inte ens vem du är :o
Markus Takula - Snel, ser inte så dum ut och jag tycker att det är bra när du masserar mig! ;D
Jimi Konttaniemi - Snel, pratar aldrig med dig typ :o
Linn Hagen - Inte den blekaste om vem du är? ;o
Jonna Holmqvist - Fin :)
Linda Bullebella Larsson - Jobbig, irriterande, snel när du inte är jobbig eller irriterande, snygg! ;) En jäkla bra crazy kompis! Ily!
Emma Svennen Bananen - Konstig :s Snel, fin :D
Robin Gustafsson - Snel, kände dig bättre förr för nu pratar vi inte ens med varandra :o
Elin Greger Saletti - Jobbig, jävligt irriterande ibland, snel när du inte dryga, sjukt fin och lite konstig :s Ily!
Mikaela Larsson - Känner inte, säkert snel :)
Pontus Embretsen - Snel, envis som jag vet inte vad, snygg ;) En jäkla bra kompis oxå!
Viktor Sohlborg - Känner icke
Cornelia Seberg - Känner typ inte, men fin och säkert snel :)
Sara Krut Westlund - Jobbig ibland, sjukt envis, en snel hezt, SJUKT JÄVLA SÖT! Bebisrumpan ;) Du fattar vad jag menar ;););););) Ily!
Wictoria Heurlin - Fin! Känner inte, men brukar läsa din blogg och den är väldigt bra för allt du skriver stämmer!
Felix Larsson - Liten? Känner icke.
Malin Broman - Sjukt dryg ibland, snel när du ger mig mat som är god och du börjar bli gråhårig :)
Tove Lindgren - Känner icke.
Olivia Ajax - Sjukt snäll och fin! Träffas inte så ofta men alltid lika kul när vi väl gör det! :D
Ina Wallberg - Lite smått konstig :s Snäll iaf, jätte fin oxå!
Jonas Norgren - Kände bättre förr, snel och ser inte så tokig ut ;)
Josefin Ödman - Verkar skratta mkt vilket är bra och är säkert snäll. Känner tyvärr inte så bra :(
Jenna Martinez - Sjukt snäll och fin! Känner inte så jätte bra, men det kan vi ändra på? ;)
Jennifer Larsson - Min släktning. Fin och snäll. Var väldigt mkt med dig när jag var liten :)
Kim Packalén - Min ÄLSKLING! :thumbup: Är väldigt bra vän med dig vilket jag är väldigt glad för oxå! En skit snäll kille, värsta kapet tjejer! ;) Ily!
Gabbe Gustavsson - Vet inte vem du är :o

JUSTIN BIEBER

Måste faktiskt avslöja att jag inte har något emot honom ^^

Hur jag skall närma mig detta, våga berätta. Släppa, få hjärtat å lätta.. Rädd att jag kanske hade läst dig

Hallå!
Ligger just nu i min säng och gör nada. Det regnar ute oxå -.-
Är hungrig :o Och är sugen på kebab? JAG GILLAR INTE ENS KEBAB?!
Aja, tänker ändå inte äta nu för vi ska käka pizza/kebab sen. Nu ska jag plocka ur diskmaskinen. Pusshej!

För så som jag kände har jag aldrig känt för någon jag kände men aldrig känt, den sekunden jag tittade bort är den jag kommer minnas för gott

Hallå!

Sitter just nu i skolan och håller på och skriver om barnpornografi. Sjukt säger jag bara.

Idag så hade jag tänkt att åka moppe till skolan, fuck you med det! Snöa ju fan ute när jag vakna :tired: :thumbdown: Blev så himla sur alltså.

På tal om sur, jag vet seriöst inte vad som händer med mitt humör! :o Jag kan gå från super glad till värsta emo ungen på 0 sek. Sedan så är jag väldigt sur ofta oxå :o Kke är mina p-piller, får väll gå och byta till ett par andra :)

Aja, slutar 20 över 1 så tar 1 bussen och hoppas på att filips buss hämtar vid busstationen. Så jag kommer hem eftersom jag inte har rätt till att åka småbussarna egentligen. Därför är det bra med syskon ibland ;)

Ska fortsätta jobba nu, pusshej!

MASSA BLOGGAR

http://jagharlongher.blogg.se/ - Ludde Hiller
http://www.nattstad.se/idamaatilda - Ida Blomdal
http://jagharkrulligthar.blogg.se/ - Alexander "krull" Lindström
http://elingregersaletti.blogg.se/ - Elin Greger Saletti
http://thessi.blogg.se/ - Therese Fagerlund
http://sarawestlllund.blogg.se/ - Sara Krut Westlund
http://liiindalarsson.blogg.se/ - Linda Bullebella Larsson
http://aliceforslund.myshowroom.se/- Alice Forslund
http://luffarjenna.blogg.se/ - Jenna Martinez (stavning?)
http://joakimlindqvist.com/ - Joakim Lindqvist
http://antonkouba.se/ - Anton Kouba
http://inawallberg.blogg.se/ - Ina Wallberg
http://tinkerbella.blogg.se/ - Isabella "tinkerbella" Johansson
http://emmyericsson.blogg.se/ - Emmy Eriksson
http://idaahlsens.blogg.se/ Ida Ahlsén
http://sofiebysofie.blogg.se/ Sofie Nielsen
http://www.nattstad.se/liiizaa - Liza Sätterström
http://yhenniferlarsson.blogg.se/ - Jennifer Larsson
Finns flera bloggar, men orkar inte länka fler ^^

COCA COLA LÅTEN 2012


In kommer stekarn, RAGNAROLLEBULLE ingen tvekan

Hallå!
Har ett väldigt konstigt samtalsämnen just nu med en person på sms, men vad det är bör jag inte dra upp här :)
Iaf så missa jag och sara kvart över 1 bussen till valbo så vi tog kvart i ist. Det första jag gjorde var att kolla kontot och gå på toa för  andra gången på knappt en timme! xD Tjena blåsa som en kattunge ;)
Sedan gick vi runt i affärer osv. Vi gick till cubus och sara fick seriöst på sig byxor i stl 152? Hur smala lår och röv kan man ha? :o
Vad jag köpte kan jag tyvärr inte säga, för det är mammas present ;) Kvinnan blir ju 50 snart :D (ironi)
Har faktiskt inte så mkt mer att skriva, kommer upp några till inlägg iaf ;) Hej så länge!

SVAR ON THE FRÅGA

Anonym om SNYGGING ;):
synd att han är bög

Svar: Och? Kan ju fortfarande tycka att han är snygg? ;)

Jag och sara missa allvarligt bussen med t...

Jag och sara missa allvarligt bussen med typ 10 meter. Vi såg att den stod där så vi chill-gick dit och så åkte den iväg -_-


U MAD BRO?

Hallå igen!

Just nu är jag lite smått irriterad på en viss person, bara för att han retas med mig hela tiden -.- :mad: :thumbdown:
Sara är iaf med på min lektion och iaf jag facebookar ;) Håller på skriver en inbjudan till LSS för en dag vi ska tillbringa med dom :)

Aja, ska gå nu. Pusshej! Skriver mer när jag kommer hem ;)

Hallå! Egentligen så säger jag precis som ...

Hallå! Egentligen så säger jag precis som elin, det ser skit fult ut med sms-inlägg men jag kan inte uppdatera på annat sätt om jag inte sitter vid en dator. Nu sitter jag iaf och väntar på att klockan ska bli kvart över 8, då har vi skriftligt engelska prov. Är lite nervös, men har mest ont i magen. Det var tydligen inte så bra att dricka pk nu på morgonen... Får hoppas att det går över, annars kommer jag ju inte kunna fokusera på provet ;o Aja, pusshej! Juste, direkt efter skolan så drar jag till sandviken eller valbo med sara. Pusshej!


BERG ÅH DALBANA

Hellu!
Min statistik går verkligen som en berg och dalbana :o Men nu har ju inte antal läsare någon betydelse, utan att jag kan dela med mig av saker och skriva som jag tycker osv. Det är ju därför jag skaffat blogg! :)
Iaf, började denna dag med en moppetur till skolan. Blev ju iaf inte överkörd, varken påväg dit eller hem ;)
Skoldagen började iaf med ett skapligt lätt fys-pass. Jag tyckte iaf att det var lätt :o
Kommer nog dock få träningsvärk... Börjar kännas i knäna ;o
Skriver iaf med "Mr J" och smsar med "Miss L" ;) ORKAR INTE MED MIG SJÄLV XD
Okej, det där var inte ens kult? :o Äh, ska gå och elda upp tvätten mamma bad mig hämta in, men orkar inte bära in den, så tänker elda upp den! :thumbup: Låter som en toppenidé! :D
Pusshej!

.

Ibland hatar jag mig själv alltså. Varför ska jag vara så jävla emo jämt?
Vet inte ens själv varför jag är så, och jag mår inte bättre av det direkt. Fuck

STOFFE


WHERE HAVE YOU BEEN


FEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSTTTTTT!


Skiter i om du är tjock small fin eller ful, den enda regeln är att du ska ha så jävla kul!

Hej. Jag har tråkigt. Jag har överskottsenergi. Jag är stressad. Jag är sugen på grillat. Jag smsar med pontus och han vet inte vad han skriver. Jag tycker att detta inlägg är onödigt. Hejdå.

SVAR PÅ TAL

kim om 1 MAJ:
DU TRÄFFADE MIG ! D:

Svar: Jag vet kim xD

1 MAJ

Hellu!
Sitter just nu hos alex. Har seriöst ont i nacken och har träningsvärk i bena ;o
Vi några som är här, men vilka som är här orkar jag inte babbla upp ;)
Vi åkte iaf från hofors vid 20 över elva då lindas mamma hämta oss. Det fanns typ inget att göra där så vi gick mest bara runt. Jag var seriöst på toa 100 ggr! :o Tjenare blåsa som en kattunge!
Ska jag vara ärlig så har jag fan inget att skriva om, för jag orkar inte babbla upp allt vi gjorde i hofors. Så ses imon alla fulingar ;)

RSS 2.0